úterý 15. května 2018

Žakárové ubrusy

Tkané žakárové ubrusy s teflonovou úpravou vynikají svým elegantním vzhledem a také univerzálností. Lze s nimi prostírat jak o svátcích, tak i při běžném stolování a velmi lehce se dají ozdobit dalším kouskem teflonového ubrusu s potiskem. Dostupnost: Jestli zboží je, nebo není na skladě, se Vám ukáže po zvolení barvy a rozměru výrobku.


SKLADEM znamená, že zboží je ihned k dispozici, CHCI OBJEDNAT znamená, že zboží není aktuálně na skladě a budeme ho objednávat od dodavatele (dodací lhůta až týdnů). Najdete zde ubrusy oválné i obdélníkové. Ze široké nabídky si určitě vyberete ten pravý na váš stůl či konferenční stolek. Přečtěte si více informací.


Vážení zákazníci, vzhledem ke vzniklé situaci Covidje možné, že se Vaše objednávky mohou opozdit, za což se Vám předem omlouváme. Můžete ho sladit se svým interiérem a vykouzlit tak ještě příjemnější atmosféru. Vyberte si sváteční ubrus, ubrusy pro všední den nebo praktické omyvatelné ubrusy. Hit průhledného omyvatelného ubrusu ještě nezkončil – objednejte si průhledný foliový ubrus.


A obléknte-li si k tomu krásnou zástěrku, pak vaší kuchyni žádný muž neodolá. Látkový vánoční a velikonoční na svátek. Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem. Na venkovní párty papírové ubrusy.


Ubrusy na jídelní stůl pro každou příležitost. Chcete běhoun nebo kulatý ubrus? Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI. Dekorační žakardové ubrusy v různých rozměrechElegantní žakárové ubrusy vyšší gramáže v módním vzoru růží nabízíme v různých rozměrech.


Žakárové ubrusy

Vybírejte z naší nabídky s bytovým textilem, ubrusy 3 vyšívanými ubrusy , ubrusy s krajkou, teflonovými, ubrusy s efektem 3D a žakárovými ubrusy. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Tapety na zdi zvýrazňují styl bydlení Hledáte svěží mladistvé vzory? PVC ubrusy jsou snadné na údržbu a vhodné do míst, kde jsou malé děti. Tento materiál využijete také jako ochranu stolu při pracovní a tvořivé činnosti.


Krajkové v klasickém stylu, tkané či s úpravou proti skvrnám. Vybírat lze dle použitých materiálů ale také podle kritérií jako je rozměr nebo barva. Dobrý pokrm chutná ještě lépe, je-li krásně naservírován.


Žakárové ubrusy

K tomu slouží ubrusy a prostírání. Jídlo poté budeme vnímat všemi smysly a lépe si ho vychutnáme. Váš stůl může být elegantní, romanticky rozkvetlý či jarně pastelový.


Slavnostní příležitosti pozvedne látkové prostírání. Reklamní tkalcovna, reklamní ubrusy , žakárové utěrky. Hlavní výrobní činností firmy Virgo-cz s. Záclony a závěsy hotové, na miru, v různých materiálech a barvách. Moderné panelové kusové. Podívejte se na nabídku!


Ubrus s teflonovou úpravou SAM - bílý Žakárové ubrusy s teflonovou úpravou vynikají svým elegantním vzhledem a také univerzálností. Vhodné jsou jak pro běžné domácnosti, tak i do. Všechny zákazníky a obchodní partnery e-shopu VášBytovýTextil.


Bytový Textil Škodák prostřednictvím tohoto e-shopu FUNGUJÍ! Kuchyňské běhouny a ubrusy jsou již nepostradatelným bytovým textilem v každé současné domácnosti. Kvalitní povlečení a ložní soupravy, prostěradla, přikrývky, ubrusy , bytový, restaurační a hotelový textil z eshopu Profitex - Prostějov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky