čtvrtek 17. května 2018

Šuplíky na nářadí

Skladovací prostor je vybavený 3-mi vyjímatelnými přepážkami. Dále obsahuje desky s kapsami na nářadí ve víku. Box na nářadí z nabídky Patriot poslouží klidně jako přenosná dílna. Můžete ji použít zkompletovanou, ale podle potřeby i rozebranou na jednotlivé boxy. Dílna Boxy na nářadí.


Kufry a boxy na nářadí.

Skřínka má pojezdy s kuličkovými ložisky, které zajišťují snadný výsuv i při plně zatíženém šuplíku. Uspořádaný a uklizený prostor je základ pro kvalitní a rychlou práci. Naše kovové skříně na nářadí a nářaďové skřínky vám pomohou zorganizovat prakticky cokoliv. Nabízíme plechové skříně s policemi, zásuvkami nebo závěsné skříňky na nářadí.


Samozřejmostí je sortiment vybavení zásuvek na nářadí. Patriot se šuplíky má tělo z pevného plechu a rám z kvalitního plastu. Díky masivním spolehlivým přezkám ho můžete propojit s celou sadou.


Dva šuplíky dobře poslouží zejména na menší nářadí. Kufřík má skládací držadlo, díky kterému ho můžete snadno a pohodlně přenášet.

V sadě naleznete přihrádek, kam si můžete ukládat různé vybavení. Skříňka na nářadí se šuplíky a horním výklopem, kterou můžete umístit jako volně stojící skříňku na dílenský stůl apod. Jednotlivé šuplíky jsou vyrobeny z průhledného materiálu, a tak s přehledem uvidíte jejich obsah. Díky výběru průhledného žlutého materiálu oživíte vzhled vaší dílny a dobře uvidíte aktuální obsah naplněných zásuvek.


Pokud jste na našich stránkách nenašli odpověď na to, co jste hledali a máte další otázky, neváhejte nás kontaktovat telefonicky nebo vyplněním tohoto formuláře a my Vás v co nejkratším termínu kontaktujeme. Své nářadí uspořádejte do chytře řešených kufrů na nářadí , zaklapněte a můžete je přenášet všude tam, kde je potřeba vašich šikovných rukou. Basy a boxy na nářadí neslouží jen k pohodlné a bezpečné přepravě ručního nářadí z dílny na pracoviště a zpátky.


Díky pevným stěnám a vyztužené konstrukci se hodí i na skladování. Ideální řešení pro přehlednou úschovu Vašeho nářadí ve Vaší firemní či domácí dílně, autoservisu, pneuservisu, výrobního závodu kde kvalita a mobilita jsou na prvním místě. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Obsahuje hlubokou zásuvku s vyjímatelnými přepážkami na větší a těžší nářadí. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Praktická police umožní skladovat nářadí různé velikosti v praktických přihrádkách.


Součástí balení je vyjímatelných boxů na nářadí , které usnadní vytahování menších předmětů během práce. Výrobek disponuje objemnými zásuvkami, což umožňuje seskupování předmětů. Pořádek v nářadí zajistí správně zvolené pořadače, tabule na nářadí nebo skříně s šuplíky na drobné díly.


Díky těmto pomocníkům roztřídíte veškeré náčinní tak, aby mělo vše své místo.

Potřebujete mít všechno nářadí na jednom místě a vždy po ruce? Pak sáhněte po praktickém kufru nebo boxu na. Nabídku nejlevnějších produktů seřazených podle ceny naleznete v kategorii levné Organizéry na šroubky a nářadí.


Nabídku našich zlevněných produktů naleznete v kategorii Organizéry na šroubky a nářadí výprodej. Produkty v akci naleznete v kategorii Organizéry na šroubky a nářadí akce. V dílně či garáži se většinou snažíme šetřit každým milimetrem místa, které lze využít pro uskladnění nářadí , šroubů, nástrojů a dalších doplňků, jež jsou nezbytné pro každého kutila. Tabule na nářadí nabízí praktický ukládací systém na stěnu, díky kterému budete mít své nářadí vždy na očích a nemusíte jej nikde hledat.


Keter box na nářadí se třemi šuplíky. Abychom Vám usnadnili výběr kufrů na nářadí , přenosných organizérů na šroubky a tabulí na nářadí rozdělili jsme je do kategorií dle názvu. Profesionální kufr na skladování těžšího nářadí , vybavený speciálním uzamykacím mechanizmem a kolečky. Má integrovanou přihrádku na nářadí a kovová ma.


Možnost doplnění dílů do sad. Kvalitní dílenský vozík německé firmy Kraftwelle OE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky