pondělí 7. května 2018

Starožitná komoda

Starožitná komoda

Doba dodání (od obdržení platby) 2-dny. Nikdo nepřihazuje, buďte první. Osobni odber v Porici nad Sazavou po dohodě v Praze. Nádherná starožitná komoda s veľkým zrkadlom a mramorovou doskou. VAT, shipping costs apply.


Starožitná komoda

Free shipping to the followi. Starožitná komoda v zámeckém stylu, vrchní mramorová deska. Velmi dobrý zachovalý stav. Rozměry cca 63x35x(š,v). Vyberajte z inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Nábytok - Starozitna komoda bazár.


Starožitná komoda

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. V skratke, komoda je ideálnym riešením pre odkladanie akýchkoľvek predmetov. Môžete si napríklad vybrať spomedzi komôd s lesklým, čiernym, bielym alebo starožitným povrchom. Ak máte radšej drevený vzhľa nájdete u. Originálna vrchná doska za bohužiaľ nezachovala a bola nahradená novou z bukového masívu. Maľovaná odtieňmi Graphite, následne zriedeným odtieňom Aubusson Blue.


Detaily, hrany, ornamenty zvýraznené troškou odtieňa French Linen. Historické zbraně, střelivo, uniformy a jiná militária starožitná i repliky Rakousko-Uhersko, Rusko, Asie Výkup pozůstalostí, vyklízení pozůstalostí pozůstalostí. Povrchová úprava je provedena ekologickým lakem a ručně nanesenou patinou.


Vybírejte z nabídky na JYSK. Brně, Praze, Plzni, Olomouci či Zlíně. Z těchto důvodů patří nábytek biedermeieru k nejvyhledávanějším, což dosvědčují i ceny na trhu se starožitnostmi. Zaujme Vás na první pohle prohlédněte si fotografie a další nabídku starožitností. Dvě šatní skříně, dva noční stolky, jedna komoda.


K sestavě patří i dvě čela postelí, čtyři bočnice - lze vytvořit dvě lůžka, nožičky k postelím. Postielka a komoda - 150. Dýhovaná třízásuvková komoda. Retro stav – jsou patrné znaky používání. Komoda je v dobrém stavu.


Starožitná komoda

Jedná se především o starožitné komody, sekretáře, vitríny, šperkovnice, audienční psací stoly, postele a kabinety z doby Ludvíka XIV se zlacenými řezbami. Bazar Nábytku Bazar s nábytkem. Najdete zde starožitný nábytek, obrazy, porcelán, hodiny, koberce, křesla. Historicky teprve druhá samostatná aukce společnosti Arthouse Hejtmánek vynesla ve čtvrtek 22.


Aukce, na které bylo nabízeno přes 4položek se konala v odpoledních hodinách v prostorách Colloredo-Mansfeldského paláce. Dřevěná komoda - retro komoda - vintage komoda - barevná komoda - masivní skřín Sklad.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky