úterý 29. května 2018

Dřevěný kartáček na zuby

Dřevěný kartáček na zuby

Kartáčky CURANATURA byly vyvinuty na Slovensku s cílem vytvořit ekologický, ale i kvalitní zubní kartáček , který splňuje požadavky stomatologů. Rukojeť kartáčku je vyrobena z vláken bambusové třtiny. Povrchová úprava rukojeti je zajištěna tzv.


Dřevěný kartáček na zuby

Ta prodlužuje životnost dřevěné části a zvyšuje. A pokud se chcete přírodě přiblížit ještě o kousek víc, možná je tou pravou volbou kartáček z kořene stromu Salvadory perské. Najdete zde také stojánky a držáky na kartáčky z rozložitelných materiálů jako je bambus a pokud často cestujete, s elegantním a vysoce praktickým bambusovým pouzdrem už nebudete muset kartáček povalovat v batohu jen na volno. První kartáček na zuby užívaný pro ústní a zubní hygienu již tisíce let. Kartáček Siwak má dlouhou, dobře zdokumentovanou historii a je znám pro své léčivé vlastnosti.


Má dezinfekční, antibakteriální a antimikrobiální účinky, působí na záněty a krvácení dásní a při čištění a bělení zubů. Bambusové zubní kartáčky Curanatura a EcoHeart s ručně broušenou rukojetí a měkkými štětinkami. Kartáčky na zuby z bambusu jsou ekologické, šetrné ke zdraví děti i dospělých i přírodě. Kartáček na zuby Redecker ze surového bukového dřeva a vepřových štětin je určený hlavně dospělé. Je ručně vyroben z přírodních materiálů.


Neupravené bukové dřevo je velmi příjemné na dotek, snadno se drží a udržuje čisté. EcoHeart je prémiový bambusový kartáček na zuby , který udrží čisté vaše zuby , karmu i přírodu. Vznikl jako klíč, který má v lidech aktivovat dobro.


Připomínat jim, že každý z nás má možnost svým přístupem měnit svět. Na jeho výrobu byly použity ekologicky nezávadné materiály. Je-li na prodávaném zboží, na jeho obalu, v návodu připojenému ke zboží nebo v reklamě v souladu s jinými právními předpisy uvedena doba, po kterou lze zboží použít, použijí se ustanovení o záruce za jakost. Zárukou za jakost se prodávající zavazuje, že zboží bude po určitou dobu způsobilé k použití pro.


Dřevěný kartáček na zuby

V této kategorii najdete ekologické dřevěné kartáčky na zuby. Především bambusové zubní kartáčky. Ročně je celosvětově vyrobeno přes miliardy plastových kartáčků. A nezapomínejte na jazyk! Na jeho povrchu se usazují bakterie, které tvoří nepříjemný povlak.


Ten se často na jazyku vylíhne i přes noc. Místo toho, abyste ho drhli kartáčkem na zuby , použijte raději škrabku na jazyk. V sortimentu máme variantu z bambusu nebo z recyklovaného plastu. Nepoškodí citlivý povrch jazyka. NORDICS Bambusový kartáček na zuby s aktivním uhlím pro dospělé.


Kartáček od firmy Norte Lt je speciálně navržen tak, aby se díky malým rozměrům dostal i na těžko. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dostupnost Veškeré zboží je dostupné skladem.


Při objednávce do hodin. Pro dodání do dnů za Kč Klikněte zde. Dřevěný kartáček na zuby LK48. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání!


Značka EcoHeart pochází ze Slovenska a vyrábí kartáček s myšlenkou, což se mi moc líbí! Nabízí ekologické dřevěné kartáčky na zuby , které jsou skvělou alternativou ke klasickým plastovým kartáčkům, které většinou končí na skládkách. Když mi tedy z NuSpringu, nabídli vyzkoušení kartáčků, tak jsem byla moc. Jack N´ Jill silikonový kartáček na zuby a dásně.


Tělo je z ručně opracovaného. NOVINKA - přírodní bambusový zubní kartáček Curanatura s uhlíkovým vláknem. Používa přírodní štětinky na bázi uhlíkového vlákna, které vzniká speciální vysokotepelnou úpravou bambusu.


Obsahují mikročástičky aktivního uhlí, které napomáha přirozene bělit zuby a dezinfikovat ústní dutinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky