čtvrtek 3. května 2018

Duplica vital

Je pro ty, kteří se ráno chtějí nechat budit vůní čerstvého chleba. S nimi můžete péct chleba z přírodního kvásku bez jakýchkoliv. Duplica Vital má dva programy, které žádná jiná pekárna nemá: Kvašení s Vital.


Duplica vital

Další zajímavostí je to, že má velikosti hnětacích háků. Chtěli byste nebo už máte ve svém jídelníčku zařazené celozrnné nebo bezlepkové pečivo? S Duplicou si můžete upéct to a ještě víc. Zvládne všechny druhy chlebů, dezerty, sojové sýry, džem a marmelády, jogurty i sekanou a to vše v pohodlí vašeho domova.


Díky tomu je ideální pro ty, kteří se ráno chtějí nechat budit vůní čerstvého chleba, ale zároveň nedělat kompromisy, co se jeho složení týká. Eta je na poli kuchyňských spotřebičů zavedené značka a stejně je tomu i mezi domácími pekárnami. Nyní se podíváme na mírně dražší model, který má široké možnosti nastavení a vybavení. Součástí balení je druhá sada menších hnětacích háků a držák pro pečení čtyř kusů baget. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően könnyedén készíthetsz kovászos kenyeret is.


A gyerekeknek pedig egészséges joghurtot vagy természetes sajtot készíthetsz, például juhtejből. Pekáreň zvládne všetky druhy chleba, dezerty, sójové syry, džem a marmelády, ale aj jogurty či sekanú. S Vital Plus programami si môžete vytvoriť vlastný recept a uložiť si ho do pamäte. Pekáreň je plne automatická, takže stačí pridať suroviny, zvoliť program a. Díky těmto funkcím zvládnete snadno upéct i kváskový chléb.


View a manual of the Eta DUPLICA VITAL below. All manuals on ManualsCat. Ahojky všem, ježíšek mi nadělil novou pekárnu ETA DUPLICA VITAL , dnes v ní peču poprvé vánočku a zatím velká spokojenost. Moc se líbí vzhledově a už dlouho jsem toužila po dvouvaničce, tak mi splnil moje velké přání. Zatím jsem ji pouze vybalil a jsem velmi zklamaný z provedení.


Můžete s nimi nejen péct chleba z přírodního kvásku bez jakýchkoliv Éček, ale i vyrábět přírodní sýry, jogurty, kvásky,… Prostě všechno, co vyžaduje přesnou teplotu. Pekárna zvládne všechny druhy chleba, dezerty, sójové sýry, džem a marmelády, ale i jogurty či sekanou. Pekárna je plně automatická, takže stačí přidat suroviny, zvolit program a o. Snad jsem to popsal srozumitelně. Chceli by ste, alebo už máte vo svojom jedálničku zaradené celozrnné alebo bezlepkové pečivo? Zvládne všetky druhy chlebov, dezerty, sójové syry, džem a marmelády, jogurty a sekanú a to všetko v pohodlí vášho domova.


Chceli by ste alebo už máte vo svojom jedálničku zaradené celozrnné alebo bezlepkové pečivo? Probouzejte se každé ráno dorůžova. Oficiální blog značky ETA - Tady je doma. U nás najdete spoustu inspirace a zajímavých receptů, ale také rad a tipů, jak pracovat s produkty ETA a retro články z naší historie.


Free delivery and returns on eligible orders. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Rozsáhlá diskuzní fóra pro rodiče. Těhotenství, poro miminka a batolata. Diskuze podle narození i regionu. Ottou Reisem, koupena před lety, funkční.


Duplica vital

Je v ní nerez nádoba i hnětací háky, doplněna o varná sklíčka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky