pátek 4. května 2018

Elektrický sušák na ručníky

Elektrický sušák ručníků Innova Goods. Pověste ho do koupelny na stěnu a budete mít vždy ručníky suché a nahřáté! Tento elektrický sušák na ručníky je velice praktický. Jeho užitné vlastnosti vyniknou zejména v době mimo topné sezóny. Konstrukce sušáku umožňuje jeho stálé zapojení do sítě.


Zahřátí na užitnou teplotu trvá cca minut.

Povrchová provozní teplota je cca. Vyhřívaný sušák na ručníky , nízká spotřeba. Praktický světelný spínač vačka. Délka kabelu: m cca.


Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého. Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné. Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky.


Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny. Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI.

Další možností, jak si pořídit zajímavý designový topný žebřík do koupelny, je vybrat vhodný topný žebřík primárně určený pro teplovodní vytápění a dodatečně ho osadit topnou tyčí. Využití sušáku je hlavně v době mimo topnou sezónu, kdy zahřátí trvá cca 15. K tomu vám pomůžou sušáky na ručníky Olsen Spa, které spotřebují jen zlomek toho, co radiátory do koupelny. Sušák Fenix rovnými rameny. Do nabídky Českých koupelen jsme zařadili i tento designový eletrický sušák SA- line PASADOR, který je určen k nahřívání a sušení ručníků.


Na spodní straně vertikálního. Sklopný sušák pro ručníky , bílý. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Dvojitá izolace, odolnost proti. Díky elektrickému žebřinovému sušáku na ručníky S-dry už vaše ručníky nikdy nezatuchnou vlivem vlhkosti! Je také ideální pro nahřívání ručníků. IG S-dryŽebřinový elektrický sušák na ručníky v originálním a kompaktním provedení, zabírající minimální prostor a nabízející maximální výkon.


Podívejte se na týdenní nabídky Vivre. My se postaráme o doručení. Nákup bez rizika: dní na vrácení. V nabídce máme i jiné varianty: Výkon provedení.

Kares je doplněn o designové háčky, aby bylo možno snadno zavěsit ručníky. Zákazník má na výběr skryté elektrické připojení nebo pomocí kabelu. Maxi elektrický sušák na ručníky do koupelny IG HomeSkvělý na nahřívání a sušení ručníků, ale dá se používat i jako elektrický sušák na prádlo.


Vhodný do koupelny, ložnice a do dalších místno. Dobíjecí ergonomický multifunkční holicí strojek 5vIG Shavestyler.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky