středa 23. května 2018

Fiskars ostřič nožů a seker xsharp

Fiskars ostřič nožů a seker xsharp

Pracovní nářadí je pro pracujícího bezpečnější, pokud je jeho ostří pravidelně udržováno, je stále dostatečně ostré. Dokonalé ostří také snižuje námahu při vykonávané práci. CeskyKutil 224views. Fiskars ruční brousek na nože a sekery.


Fiskars ostřič nožů a seker xsharp

Snadno se přenáší a lze jej ovládat jak levou, tak i pravou rukou. Má mechanismus, který se jednoduš. Díky kompaktním rozměrům se snadno přenáší a pro snadno ovladatelný mechanismus ho lze jej obsluhovat jak levou, tak i pravou rukou. Dva ostřiče v jednom - brusný úhel je optimalizovaný pro nože i sekery. Skládá se z vodící drážky, keramických kotoučků.


Skladá sa z vodiacej drážky, keramických kotúčikov. Zabezpečuje optimálne ostrie a jeho dlhú trvanlivosť pri sekerách aj nožoch. FISKARS ostřič seker a nožů Xsharp.


Fiskars ostřič nožů a seker xsharp

Zajišťuje optimální ostří a jeho dlouhou trvanlivost u seker i nožů. Ostřič Xsharp má snadné používání. Délka: 1mm, šířka: mm, hmotnost: g. Brousek pro pravidelné ostření umožňuje snadnou a bezpečnou práci se sekerou. Je lehký a díky tomu snadno přenositelný a manipulovatelný.


Keramické kotoučky zajišťují ideální ostří seker či nožů , zároveň ostří vydrží dlouhé ostré. Tento ostřič můžete používat jak na levou, tak na pravou ruku. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vybaven protiskluzovými nožkami pro bezpečné zacházení. Celý popis a technické parametry.


Symboly ukazují, zda je ostřič nastaven v poloze na ostření seker či nožů. S protiskluzovou podložkou pro zajištění bezpečného ostření. S neklouzavou podložkou k zajištění bezpečného ostření.


Optimalizovaný brusný úhel pro nože i sekery. Pomocí jeho keramických kotoučků nabrousíte lehko jak sekery, tak i nože značky fiskars. Chcete doručit zboží do Česka? Charakteristika: ostřič nožů a seker - dva ostřiče v jednom Vlastnosti: Dva keramické.


Obsahuje tak ostřiče v jednom. Zkušenosti, testy a od zákazníků co produkt vlastní. Prostutujde recenze na porovnávači cen heureka. Dlouhá životnost brousícího vřeteníku ze speciální keramiky s automatickým vedením čepele. Brusný úhel optimalizovaný pro nože i sekery.


Cookies Co jsou cookies? Zbývá už jen vybrat nejlepší internetový obchod a zakoupit zboží. Set se skládá ze štípací sekery Xa ostřiče XSHARP ,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky