čtvrtek 3. května 2018

Dřevěná polička do kuchyně

Aby se vše vešlo i do malé kuchyně. Zařídit si malou kuchyň tak, aby v ní bylo vše potřebné, je výzva. Máme pro vás několik tipů, které vám pomohou se k této výzvě postavit čelem.


Pojďte se inspirovat ověřenými radami. Když nevíte, kam s tím, odložte to na polici. U nás najdete stovky poliček na zeď, rohových polic nebo nástěnných regálů za skvělou cenu.

Bílé police, dubové poličky, police z masivu i spoustu dalších produktů nakoupíte na FAVI. Vyberte si koupelnovou polici, na kterou se pohodlně vejde všechna vaše kosmetika tak, aby byla pořád po ruce. Rohové koupelnové poličky, skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI. Drátěný program do kuchyně - polička velká Chrom 400x215x200. Polička je dodávaná samostatně bez závěsné tyče.


My Vám však nabízíme možnost vrácení nepoužitého zboží i po zákonem stanovené lhůtě, a to až do dnů. Mějte v kuchyni pořádek. Se závěsnými organizéry či poličkami to bude hračka.


U nás si nejen police na linku vyberete rychle, pohodlně a na jednom místě.

Nástěnná dřevěná polička s háčky 46cm do kuchyně nebo předsíně. Všechny police ze dřeva jsou jako stvořené do kuchyně. Dodává jí totiž idylický a rustikální vzhled.


Dřevěná polička do kuchyně. Ten, kdo má pocit, že je jeho kuchyně již opravdu přeplněná, sáhne-li. Pomoci vám může článek Před nákupem kuchyně , kde zjistíte, jaké aspekty každá kuchyně má.


Nebo si rovnou sjednejte schůzku s našimi specialisty na design a funkčnost kuchyní na nejbližší prodejně , kde také uvidíte různá reálná řešení a vybavení kuchyní na vlastní oči. Toužíte po té nejkrásnější domácnosti široko daleko? Naše polička na kořenky se liší svou kvalitou zpracování od běžně dostupných v supermarketech. Jedná se o kvalitní Český výrobek.


Do poličky je možné umístit také sklenice od tatarek atd. Prodám 3místnou pohovku,je ještě do 30. Potažená kvalitní látkou v bordo(vínová) barvě.


Látka není opotřebovaná,mám na pohovce deku. Pohovka je rozkládací s úložným prostorem. V jednom boku je dřevěná polička. Zpět na seznam Do schránky.


V nabídce varianty barevného provedení.

Na kořenky, kuchařky, dózy, oblíbený hrníček, fotky vašich dětí. Však vy už přijdete na to, co si dát na nové police do kuchyně. Je to ten nejpraktičtější kus nábytku a své uplatnění najde vždycky. Poličky na zeď do kuchyně n abízíme v poctivém masivním dřevu, namořeném do různých odstínů. Moderní rohová kuchyně do U Ramika s okrasnou rampou, světlem, praktickým košem na ovoce a na skleničky.


Uspořádání kuchyně do rohu šikovně využívá právě tuto část, díky rohové skříňce, která poskytuje velký úložný prostor. Máme něco právě pro vás a to poličku z borovicového dřeva, která je nyní v naší nabídce. Rozměry: 51x43cm, hloubka 15cm.


Můžete využít do dětského pokoje na věci z kinder vajíček. Na Rohová polička k rohové lavici Blanka - Nábytek Mikulec Rohová polička určená k doplnění rohové lavice Blanka. Spolupracujeme proto s truhlárnami po celé Evropě a vybíráme u nich krásně zpracované dřevěné nástroje na vaření i nádobí na servírování.


Vyrobeno z kvalitního borového dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky