čtvrtek 31. května 2018

Chlebovka tescoma

Chlebovka tescoma

Uchovávejte své pečivo co nejdéle čerstvé. Každodenní snídani si mnozí z nás ani bez čerstvého pečiva nedokážou představit. Chlebovky s profilovaným dnem.


Vynikající pro uložení všech druhů pečiva, profilované dno chlebovky zabraňuje jeho nežádoucímu vlhnutí. Opatřeno protiskluzovou úpravou, vyrobeno z prvotřídního odolného plastu. Moderní chlebovka ONLINE je vhodná do každé domácnosti, je dostatečně prostorná a využijete ji pro skladování celého chleba i všech ostatních druhů pečiva.


Jak ale zařídit, aby zůstal křupavý a kyprý i další den? Uložte ho do praktické chlebovky, jež mu věnuje tu nejlepší péči. V čem je chlebník 4FOOD výjimečný? Kromě moderního designu chlebovka nabízí velkorysý prostor pro elegantní uložení celého bochníku chleba, který ochrání před vlhkostí také díky unikátně profilovanému dnu.


Jaké další výhody má chlebovka 4FOOD? Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Dřevěné víko může sloužit i jako krájecí a servírova. Prostorná chlebovka značky Tescoma je výborná pro skladování chleba a pečiva.


Obsahuje také zásobník pro nůž a má nastavitelnou ventilaci. Vymysleli jsme chlebovku, která má nastavitelné ventilační otvory,. Vynikajúce pre uloženie všetkých druhov pečiva, profilované dno chlebníka bráni jeho nežiaducemu vlhnutiu. Opatrené protišmykovou úpravou,.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.


Detail produktu Do obchodu. Kč Ošatka oválná proutěná na kynutí. Hodnocení produktu: Čerstvý voňavý chléb je delikatesa, která předčí speciality šéfkuchařů celého světa. TESCOMA chlebovka 4FOOD cm. Bílá chlebovka , pro estetické uložení Vašeho pečiva.


Chlebovka tescoma

Cena s DPH: 3Kč Běžná cena: 5Kč: Ušetř. Profilované dno chlebovky zabraňuje jakémukoliv nežádoucímu vlhnutí. Főzés és sütés gyerekekkel. Upozornění: Mastné a tukové pečivo, např.


KONVICE NA ČAJ Zde naleznete čajové konvice značky Tescoma. Befőzés, facsarás, savanyítás és szárítás. Tescoma uchová pečivo déle čerstvé chléb, rohlíky i koláče neokorají a dotěrný hmyz se k nim nedostane chlebník je součástí vybavení každé moderní i klasické kuchyně a domácnosti pečivo je uloženo na svém místě, vydrží déle čerstvé a navíc chlebovky zpříjemní vzhled kuchyně nabízíme jak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky