čtvrtek 31. května 2018

Desky s rychlosvorkou

Desky s rychlosvorkou

Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR. Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře! Nastává chvíle, kdy Váš prvňáček ovládá psaní celé abecedy, a ve škole mu zadali. Desky s rychlosvorkou nabízíme v různých barvách a provedení (např. transparentní). Využijete na archivaci nebo přenášení dokumentů.


V nabídce máme také např. Zajímavou alternativou laserových tiskáren jsou tiskárny LED. Z dlouhodobého hlediska uspoříte nejen na spotřebním materiálu, ale zvláště pak na servise, protože jsou odolnější a velmi snadné na údržbu. S rychlosvorkou Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.


Tento internetový obchod ukládá soubory cookie, které pomáhají k jeho správnému fungování. Polypropylenové desky s rychlosvorkou. PP Transparent - desky s rychlosvorkou - modré Popis produktu. Plastové desky a rychlovazače více vydrží a dokumenty ochrání. Díky papírovým deskám s klipem je možné psát v pohybu.


Kromě klipů nabízíme spisové desky , spínací lišty, desky zavíratelné tkanicí, gumičkou či rychlosvorkou. Pro prezentaci dokumentů doporučujeme katalogové knihy. Prešpánové desky s rychlosvorkou - červené Popis produktu.


Zde Vám nabízíme například desky pro řidiče s rychlosvorkou , desky s klipem, psací podložku, spisové desky a další sortiment kancelářských potřeb. Zároveň se hodí i na přenášení dokumentů. Vybrat si můžete jednodeskové nebo uzavírací. Desky pro řidiče s rychlosvorkou a klopou. Pevné tříklopé složky pro řidiče.


Desky mají rychlosvorku u hřbetu pro uchycení formulářů. Esselte konferenční desky s rychlosvorkou , A4 Desky jsou vyrobeny z pevného kartonu potaženého plastem. Desky s klopou vyrobeny z klasického PVC a silné lepenky.


Klopa na které jsou umístěny kapsy na doklady a rychlosvorka u hřbetu. Složka s rychlosvorkou zelená za nízkou cenu ⭐4Kč⭐ ve skupině Desky a složky , Formát A4. V takovém případě jsou pro vás ideální desky s rychlosvorkou.


Rychlosvorka upevní rychle jakýkoliv dokument, který můžete opět rychle a snadno vyjmout. Navíc desky s PP povrchem chrání dokument před poškozením. Povrch desek je z černého plastiku. Jsou vybaveny pákovou rychlosvorkou pro snadné přichycení dokumentů v horní části nebo u hřbetu desek.


Díky jejich pevnosti je využijete i jako psací podložku. Na dokumenty formátu A4. Uvnitř po levé straně je boční kapsa. Vás zkušený a sehraný tým pracovníků, který Vás ochotně a rychle obslouží a poradí s výběrem. Vyberte si podobné zboží.


Praktická pomůcka pro řidiče. Desky formátu Avyrobeny z klasického PVC a silné lepenky v pěti oblíbených barvách, jsou opatřeny rychlosvorkou u hřbetu a průhlednou kapsou uvnitř složky, slouží k prezentaci, archivaci nebo jako složky pro řidiče, rozměr klopy 235x3mm, plastové desky , které mají rychlosvorku umístěnou u vnitřního hřbetu, výhodou těchto desek je rychlá a snadná manipulace. Desky As rychlosvorkou u hřbetu, Prešpán Rychlé uložení dokumentů bez děrování, tuhý karton 7g, šíře hřbetu cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky