pondělí 21. května 2018

Plechový sud 200l

Konštrukcia umožňuje viacnásobné použitie, repasovanie a recykláciu. Je vhodný na prepravu a skladovanie všetkých druhov kvapalných látok podľa medzinárodných predpisov: IMDG-Code námorná doprava, RID železničná doprava, ADR cestná doprava. Gv plášti - pozink plech - Široká nabídka kovových sudů vyrobených z kvalitního ocelového plechu. Sudy jsou vhodné pro ukládání kapalných nebo pevných nebezpečných látek.


Dům a zahrada - 200l sud bazar. Kovové sudy s odnímacím víkem jsou vhodné pro skladování sypkých. Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Sud Gna dešťovou vodu 200l PH s kohoutkem. Sud na dešťovou vodu 200l s kohoutkem.


Cena dopravy 19- za jakékoliv množství sudů - Česká pošta. Přeprava sudu je prováděna přepravní službou Česká pošta nebo Toptrans. Jsou včetně víček s těsněním (těsní i naležato). Sud je kompletně pozinkovaný. Konstrukce umožňuje vícenásobné použití, repasování a recyklaci.


Popis: Jednou použité sudy od potravin. Sudy mají odnimatelné víko a obruč. Sud o objemu litrů s odnímacím víkem můžete použít např.


Plechový sud s odnímacím víkem l. Používané obaly pro přepravu a skladování sypkých látek a pastovitých hmot v chemickém, petrochemickém, průmyslu či zemědělství. Standardně jsou sudy v provedení - uvnitř surové, vně lakované. Použité sudy nejsou vhodné pro použití v potravinářském. Kovový sud je vyroben z ocelového plechu a je ošetřen odolnou povrchovou úpravou.


Víko sudu je vybaveno pryžovým těsněním a pákovým uzávěrem. Můžete počítat s objemem až 2l. Ostatné - Sud plechovy bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Materiál, z ktorého je sud na úžitkovú vodu vyrobený, dlhodobo odoláva vonkajším vplyvom. V spodnej časti je výpustný kohútik pre pohodlné napúšťanie v. Tu nájdete široký sortiment tankových sudov. Plastové sudy s objemom až 1litrov sú praktické na odpad. Ak potrebujete zlikvidovať.


Jsou vhodné na obilí, vodu, med a podobně. Praha Letňany, platba při převzetí. V buňce jsou vodící lišty pro vozíky nebo sudy. Kč Nabízíme plechový sklad pro uskladnění materiálu nebo nářadí. Plastový sud na dešťovou vodu komplet s víkem a výpustním kohoutkem pro snadné vypouštění vody.


Kohout je vložen uvnitř sudu a musí se namontovat, jelikož otvor pro kohout není předvrtán, lze tedy použít i bez kohoutu. Zachovalý stav takmer bez hrdze. Predám prázdny sud 200l nemeckej armády.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky