úterý 22. května 2018

Domácí hot dog

Free Shipping Available. Ve spolupráci s Maškrtnica. A když už jsme měli hotovo a napečeno, neodolal jsem a připravil pár variant, jak žemle obložit.


Správná žemle na americký hot dog je docela věda. Ano, když píšu hot dog , skutečně mám na mysli opravdový americký hot dog , nikoli český párek zasunutý do rohlíku, který vám ochotně prodají z každého druhého stánku s rychlým občerstvením a doprovodí otázkou, zda do něj chcete raději kečup, anebo hořčici. This video is unavailable.

I v případě hot dogů záleží hodně na pečivu. Snažte se proto sehnat co nejlepší rohlík nebo bagetku. Důležité pak je neproříznout ji úplně, aby vám uvnitř držely všechny ty dobroty.


Domácí mini hot dog s opečenou cibulkou. Listové taštičky plněné cizrnou a květákem. Taštičky z listového těsta plněné kuřecím masem. Majkl rád zve přátele, do jeho zahradní párty.


Co je důležité pro úspěšnou zahradní párty je vybrat si jídlo, které bude ruchlé, chutné, a nebude zabírat mo. Otestujte nové recepty Otestujte nové recepty Po dlouhé zimě už netrpělivě vyhlížíme první jarní dny, kdy budeme moci oprášit gril a zakousnout se do šťavnatého kousku masa.

Hot dog je nový burger! Maso jsem promíchala se všemi ingrediencemi, osolila, opepřila podle chuti a nechala v lednici odpočinout. Když se směs takto připraví klidně i den dopředu, je to jen a jen dobře. Hotdogy jsou americká klasika, kterou si dopřájí lidé na oběd či večeři. Já když dělávám hotdogy, tak výlučně připravuji domácí pečivo, které je krásně nadýchané a jemné jako pavučinka.


Když jsem ho poprvé zkoušela, tak jsem myslela, že je to ztráta času, ale po vyzkoušení jsem konstatovala, že kupovaný rohlík do hotdog je špatný. Vyzkoušejte postup na náš výborný odzkoušený recept domácí hot dogy ⭐. Nebo zkuste další #128081; vyzkoušené párty food recepty. Z poloviny mléka, droždí a cukru necháme vzejít kvásek. Do mísy prosejeme mouku, přidáme sůl, olej, mléko, vejce, kvásek, a zaděláme na ětsto. Zelí nakrájíme na tenké proužky, osolíme, promačkáme v ruce a necháme asi minut odležet.


Rohlíky podélně nařízneme, aby se daly plnit, vnitřek pokapeme olivovým olejem a necháme krátce opéct na pánvi nebo grilu. Speciální hot dog do mikrovlnné trouby a ohříváme pár vteřin. Obvykle stačí asi deset vteřin, podle výkonu vaší mikrovlnky. Kolíčkování - podložka pod hrnec. Ovečky z vatových tamponů.


Vláčný piškotový korpus. Mini hot - dog v kynutém těste.

Velmi rychlé a nenáročné jídlo vhodné na párty nebo jen tak k p. Ale takový dobře sestavený hot dog rozhodně stojí také za pozornost a burgrům pěkně šlape na paty. Tentokrát jsem tedy připravila hned několik tipů na pěkně vytuněný hot dog a nechybí ani recept na domácí „hotdogové“ rohlíčky. Nadrobno nakrájíme a osmahneme cibulku, vedle v hrnci ohrejeme párky.


Mezi tím si rozkrojíme rohlíky, nastrouháme mrkev a nadrobno nakrájíme zelí pak promícháme dohromady. Když máme cibulku a ohřité párky tak kompletuje. Zdá se, že máme před sebou ještě pár krásných dní, které svádí ke grilování. Burgrů už jsem letos udělala spousty, takže pro tentokrát jsem se pustila do domácího hot dogu. Párky jsem pořídila v Naše maso, upekla rohlíky a moc si pochutnala.


Recept se určitě bude hodit i vám. Ingredience na hot dogů: Rohlíky: 4g hladké mouky g droždí 2ml vlažné. Máte chuť na pořádný domácí hot dog , ale v Česku, aby ho člověk pohledal? Připravte si jej sami v pohodlí vaší kuchyně!


Párky dejte na – minut (podle velikosti nožiček) ohřát do vroucí vody. Ke konci ho potřete teriyaki omáčkou. Mezitím si ogrilujte kousky nakrájeného ananasu, zasypte jím párek a navrch přidejte červenou cibulku.


Nakonec ještě lehce můžete hot dog pokropit teriyaki omáčkou. A TADY máte další inspiraci, která by se hodila na hot dogy – vynikající domácí dipy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky