pondělí 28. května 2018

Čtvercové police

Čtvercové police

Co je stylové, a zároveň toho hrozně moc unese? Pořiďte si hotový díl nebo si sestavte vlastní řešení podle svých potřeb. Obývací pokoj Police Odebrat filtry. Když nevíte, kam s tím, odložte to na polici. U nás najdete stovky poliček na zeď, rohových polic nebo nástěnných regálů za skvělou cenu.


Čtvercové police

Bílé police , dubové poličky, police z masivu i spoustu dalších produktů nakoupíte na FAVI. Ten pocit, kdy si můžete někde v pohodlí a klidu otevřít zajímavou knihu, je k nezaplacení. Vysoké, menší, úzké, široké regály a police do garáže, chodby, kuchyně nebo dětského pokoje. Regály a police můžou mít spousty podob. Vytvořte si odkládací prostor pro své knihy, svíčky a jiné doplňky.


Vybírejte v ASKO – NÁBYTEK. K dokonalosti vám stačí pár šikovných poliček, na kterých si mohou hovět vázy, fotky nebo třeba pracovní nástroje. Vedle jednoduchých rovných poliček můžete mít také elegantní čtvercové police nebo třeba ohýbanou kovovou polici na knížky a časopisy.


Čtvercové police

Pokud byste rádi oddělili například obývací pokoj od kuchyně, stačí sem šikovně umístit regálové police , ty zaplnit různými dekoračními předměty či knihami a náhle je prostor jemně rozdělen a navíc díky propustnosti světla si zachová vzdušnost a světlost. A NAKONEC NÁKUP Nechte se inspirovat naší pestrou. Pokud se poohlížíte po policích do koupelny, nepřehlédněte i policové regály, poličky s dvířky a zásuvkami v různých barvách a rozměrech.


Na výběr máme klasické i moderní police i policové systémy z kvalitních materiálů, které zapadnou do každého interiéru a kteréhokoli pokoje. Díky čemu jsou kompletní nástěnné police , ehm, kompletní? Musí se skládat z police a konzoly (případně už mohou být spojené), aby se daly připevnit na zeď.


Čtvercové police

Potřebujete také správné upevňovací prvky a samozřejmě i nářadí. Prohlédněte si naši nabídku a pořiďte si úložné prostory, které potřebujete. Klasické čtvercové police pro moderní dětský pokoj.


Můžete do ní ukládat knihy, hračky, obrázky, atd. Set se skládá ze dvou krychlových regálů v různé velikosti, dá se zavěsit na zeď nebo nechat volně stát na zemi. Nástěnné čtvercové police Bope - 3ks ⛔ Někdo byl rychlejší. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.


Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Nevíte co s nevyužitým místem na zdi? Na to je ideální police. SCONTO nabízí pestrou řadu stylů, barev i provedení.


Vybrat si může opravdu každý a vaše zeď už nebude tak opuštěná. Moderní čtvercové police se zaoblenými rohy dodávají místnosti trendový vzhled. Mohou plnit funkci poliček pro uložení nejrůznějších předmětů, ale také i nástěnnou dekoraci. Už vím, kdo radí tento nápad!


Lze je umístit v jakémkoli uspořádání dle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky