pátek 11. května 2018

Test sušiček na prádlo

Záleží ovšem na typu tkaniny a na tom, jak dlouho necháte usušené prádlo v bubnu. Co se týče žehlicích programů, některé sušičky nabízejí rovnou dva, a to program pro snadné žehlení a žehlicí program. Program snadné žehlení snižuje pomačkání už při sušení. Sušička prádla je v dnešní uspěchané době nezbytná pro velkou část domácností.


Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků. Jaká je nejlepší sušička prádla na trhu? AEG, Miele, Beko, Siemens?


Nákupní rádce, na co dát pozor při výběru nové sušičky prádla a recenze sušiček. Na těchto stránkách najdete informace o výhodách a nevýhodách sušiček , rady pro správný výběr a také a odkazy na testy sušiček prádla a recenze. Ventilační (odvětrávací) sušičky na prádlo.


S tímto typem sušiček na prádlo se už příliš nesetkáte. Jsou sice levné a úsporné, ale poněkud nepraktické, protože je u nich nutné odvádět horký vzduch s odpařenou párou ven z místnosti. Jejich součástí je větrací trubice, která musí být napojena na větrací.


Proces sušení ovlivníte nastavením jednoho z nabízených programů. Prádlo pak bude nadýchané nebo třeba lehce vlhké pro snazší žehlení. Ke každému modelu jsme zároveň vypracovali i samostatné recenze, do nichž jsme zaznamenali ty nejzajímavější funkce a programy, či chcete-li technologie, kterými daný model disponuje. Pokud zde není možnost napojení na odpa je potřeba tuto nádobu pravidelně vylívat. Proto je dobré znát její objem – čím vyšší, tím méně práce.


Většina sušiček nabízí možnost napojení na odpad. Buď je tato sada součástí základního vybavení, nebo je možné součástky (hadice) přikoupit. Péče o prádlo zahrnuje různé druhy pracích prostředků (prostředky univerzální, na černé prádlo , barevné prádlo , vlnu), ale i přístroje, které nám tuto péči usnadňují jako pračky, sušičky, žehličky či parní stanice. Verejnoprávna stanica RTVS predstavila dávnejšie vo svojom Test magazíne niekoľko modelov sušičiek, ktoré na základe niekoľkých parametrov vzájomne porovnávali.


Nešlo síce o tohtoročné modely ( na výsledky ich porovnávania si ešte musíme počkať), ale mohli by vám pomôcť pri rozhodovaní. Proud horkého vzduchu vytáhne z prádla veškerou vlhkost. Následně studený vzduch prádlo zafixuje tak, aby nezůstalo zamotané, pokrčené, ale právě naopak na dotek jemné a nadýchané.


Pokud máte doma sušičku, používáte ji prakticky každý týden, ne-li den. Jsou stejně důležitou součástí celého pracího procesu jako samotná pračka, protože bez nich bychom museli stále věšet prádlo na šňůru a modlit se za slunečné počasí. Existují dva primární druhy sušiček , které je potřeba vzít v úvahu. Prádlo je po sušení měkké, nemačká se a díky kapacitě kg usušíte vše najednou. Podívejte se na náš test praček ve kterém zjistíte, které modely se vyplatí koupit.


Pomohl vám náš test sušiček prádla? Pokud ano, budeme velmi rádi za jakoukoliv zpětnou vazbu, recenzi či hodnocení vám zakoupeného produktu dole v komentářích na této stránce. Pomozte i ostatním s výběrem kvalitní sušičky prádla. Problém nastává až v případě, kdy si vyberete nekvalitní model. Ten nám může nadělat více starostí než radosti.


I proto jsme sesbírali světové žebříčky, testy sušiček prádla, recenze a hodnocení uživatelů a vybrali jsme ty nejlepší sušičky. Sušičky usuší vaše prádlo rychleji než běžné sušení. Při sušení prádla nedochází k takovému opotřebení jako na vzduchu.


Prádlo není vystaveno prachu ani pylu, který se při běžném sušení do prádla. Sušení v sušičce je hygieničtější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky