pondělí 28. května 2018

Kráječ na maso

Tento nůž je vyroben z německé nerezové oceli Krup. Nejčastěji se využívá jako kráječ na chleba, ale také na uzeniny, sýry, zmrzlé maso nebo zeleninu. Výhody a nevýhody manuálního a elektrického kráječe. Při rozhodování o typu kráječe je nutné si uvědomit, co vše na něm budete chtít krájet.


Na manuálním kráječi například nenakrájíte úplně všechny potraviny. Je poháněn elektromotorem s příkonem 2W, což je velice slušný příkon – má dostatek síly na jakoukoliv surovinu, kterou budete chtít nakrájet, a to včetně masa vyndaného.

Je vyroben z vysove kvalitní nerezové oceli, snadno se rozebírá a díky tomu se i velice snadno čistí. Domácí sušené maso : LOMO - Sušená vepřová pečeně s kořením Do solící směsi přidávám E2(dusitan sodný) v množství 80mg na 1kg masa. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kovový kráječ potravin (chleba, klobásy, masa atd.) DMS AS-400. Univerzální vroubkovaný nůž kráječ na maso. Vynikající pro přípravu ananasových plátků bez slupky a tvrdého středu, vhodné pro ananasy kg a větší.


Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky.

Ať již profesionálním kuchařům nebo u Vás doma, správně nakrájené potraviny významně zjednoduší přípravu jídel: během chvilky můžete nakrájet hovězí maso , zeleninu, např. Tenounké plátky okurky pro přípravu delikátního okurkového salátu. Vynikající pro snadné plátkování vajec, vhodné též pro plátkování vařených brambor, syrových hub apod.


Elektrický mlýnek je víceúčelové zařízení, pomocí kterého můžete rychle a bez námahy semlít maso , připravit chutné klobásy nebo jiné uzeniny. Výběrem mlecího disku (protlačovacího sítka) budete moci připravit mleté maso o rozdílné hustotě a struktuře. Při použití přídavného struhadla nebo plátkovače. Ať už s kráječem na maso pracujete v restauraci, v lahůdkářství nebo doma, všude je při přípravě potravin kráječ nutností. Kotouč můžete nastavit na různou tloušťku krájení a na kráječi můžete krájet různé druhy masa nebo zeleniny.


Tvořítko na cukroví je vynikající pro tvarování těsta na domácí cukroví, plnička pro snadnou přípravu domácích klobás. Silný kráječ na potraviny DMS. Kovové pouzdro, čepel z nerezové oceli, vysoce kvalitní a stabilní konstrukce. Speciální řezný koutouč z nerezové oceli (průměr cm). Pokud chcete velmi tenké plátky masa nebo sýra, nechejte je před krájením dobře vychladit.


Krájejte maso bez kostí. Nekrájejte však na kráječi zcela zmražené jídlo, kotouč by měl poměrně snadno jídlem procházet. Pomalu posunujte vozík s jídlem směrem dopředu, rovnoměrně na něj přitom tlačte. Praktický kráječ vajec s ocelovými strunami.


Lodos kráječ vajec Prima během několika okamžiků rozkrojí vajíčko na stejných plátků. Použít jej můžete ale i na jinou zeleninu, například houby.

Tělo kráječe je vyrobeno ze zdravotně nezávadné hliníkové slitiny. Dostali jste chuť na pravý domácí burger? Nebo vám na zabijačce schází jedny ruce navíc?


S mlýnky na maso ETA je zdlouhavému a náročnému mletí masa konec. Mlýnky na maso , Mlýnky na sůl a kořen. Vynikající pro krájení napařených nebo uvařených knedlíků, sladkých rolá měkkých paštik a sýrových rolá mozarelly, listového těsta, banánů, apod.


Opatřeno odnímatelným podnosem na nečistoty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky