pátek 25. května 2018

Dvoupákový kávovar

Vyberte si profi pákovky se stylovým a nezaměnitelným designem, nebo spolehlivého parťáka na plac, co vás nenechá ve štychu, automatický kávovar Saeco. Kávovary nás baví, už přes let. Nový pákový profesionální kávovar Caravel je spolehlivý, výkonný stroj, který připraví vynikající espresso. Je velmi odolný, sestavený z vysoce kvalitních komponentů, odolných materiálů a je v robustním provedení.


Je dostupný v široké řadě provedení, vždy v. Máte zájem o více informací?

Ať už hledáte kávovar domů nebo profesionální presovač do vaší restaurace, kavárny či hotelu, u nás najdete přesně to, co potřebujete. Profesionální dvoupákový kávovar Sanremo Zoe je perfektní stroj pro Vaši kavárnu. Jeho kompaktní rozměry a elegantní bílé provedení z něj dělají nejen spolehlivého pomocníka, ale také nepřehlédnutelný doplněk na Vašem baru.


Novinkou u této řady kávovaru je zabudovaný displej s důležitými informacemi o nastavení programu dávkování, počítadlo porcí, připomenutí čištění a. Appia Life může denně připravit až 2šálků kávy nebo cappuccina. Pro zajištění co největší efektivnosti práce obsahuje pákový kávovar bojler. Gaggia La Reale je navržen tak, aby uspokojil potřeby i toho nejnáročnějšího zákazníka. Dvoupákový kávovar COMPASS MULTIBOILER II Detail.


Každý boiler má vlastní.

Třípákový kávovar COMPASS DualBoiler III Detail. První kávovar , zvaný biggin se objevil ve Francii a to začátkem 19. Atlantic Compact - spoří Vaše pracovní místo při zachování maximální kvality stroje i výsledného produktu. Pákové kávovary od Fiamma, pákové kávovary od Nuova Simonelli.


Vybavení pekáren, cukráren a gastro zařízení. U nás najdete kvalitní profesionální kávovary, které jsou určeny nejen do kaváren, ale i do barů, restaurací a dalších podobných zařízení. Poradíme Vám s výběrem.


Spolehlivý stroj s elegantním designem. Ideální pro ty, kteří hledají jednoduchost, kvalitu, spolehlivost a snadné použití. Díky kompaktní velikost je ideální pro prostory, kde je obtížné instalovat velký kávovar. Prodám dvoupákový kávovar La Cimbali MBistro, ve výborném stavu, pravidelně čištěný.


V provozu asi jeden rok, jinak stál. V ceně Frigomilk a mlýnek na kávu. Přidejte si jej do oblíbených položek. Seznam Vašich oblíbených položek budete mít k dipozici kdykoli se vrátíte na náš e-shop.


Ušetříte tak spoustu času při hledání, až budete chtít zboží objednat příště. Hodnocení produktu:. Prodám kávovar Brasilia dvoupákový včetně mlýnku na kávu a změkčovače vody.


Napětí 2V Zboží je možné po dohodě zaslat přepravní společností Toptrans po celé ČR a SR.

Nejprodávanější dvoupákový kávovar Fiamma ATLANTIC CV. Součástí je také mlýnek na kávu a samozřejmě obě páky. Platba je možná při převzetí v hotovosti nebo předem převodem.


Na zapůjčený kávovar poskytujeme po celou dobu kompletní servis. Naše společnost disponuje kávovary, které jsou vám k dispozici v případě nenadálé potřeby. Kontaktujte nás a nalezneme řešení, které vám pomůže překlenout tuto situaci.


Rádi Vám na základě Vašich potřeb pomůžeme s výběrem optimálního kávovaru a společně s kávovarem dodáme i veškerý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky