pondělí 21. května 2018

Hrábě fiskars s násadou

Hrábě fiskars s násadou

Díky širokému sortimentu, který nabízíme si můžete vybrat z různých nástavců a využít tak hrábě pro všechny zahradní. Spolehněte se na hrábě Fiskars. I s hráběmi se dá udělat leccos, aby práce pro vás byla jednodušší. Trvanlivá plastová pracovní část a horní hrana na rovnání povrchu záhonů. Hrábě jsou lehké díky hliníkové násadě.


V naší nabídce naleznete široký sortiment různých nástavců, které lze využít pro všechny zahradní činnosti. A pokud hledáte hrábě univerzální, které zvládnou všechny zahradní práce, jste na správném. Pracovní část je vyrobená z lehkého, trvanlivého plastu (polymeru).


Ať už máte zájem o zahradničení, krásné zboží pro domácnost nebo řemeslné výrobky, máme všechno. Fiskars nabízí širokou škálu kvalitních potřeb. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Hroty vyrobeny z kalené uhlíkaté oceli. Násad je lehká, dlouhá a dobře padne do ruky. Vyrobené z velmi odolného a pružného PBT materiálu s dlouhými robusnými pružnými prsty, speciálně navrženými tak, aby se mezi nimi nezachytávala tráva a listí. Univerzální hrábě FISKARS řady Solid s násadou.


Lehké a odolné provedení. Násada se prodává zvlášť, a jejich šířka je 42cm. Kvalitní hrábě zaručující účinné hrabání trávníku a listí. Pro Vaše snazší nakupování bude při návštěvě těchto stránek docházet k profilování, což je forma použití souborů cookies za účelem vyhodnocování osobních preferencí a zájmů zákazníků a následná tvorba uživatelských profilů. Masivní hrábě určené pro důkladné vyhrabání mechu a suché trávy z trávníku.


Pomůcky, nástroje, nářadí i pracovní a ochranné oděvy. Doprava zdarma na tisíce produktů. Vzhledem k současné situaci jsme přijali opatření, která najdete zde. Neváhejte se na nás obrátit na uvedených kontaktech - tel. Násada je z hliníku a celková hmotnost je 4g.


Zlepšená geometrie zubů zamezuje ucpávání větvičkami. Ergonomický tvar konce násady zaručuje pohodlné držení. Jediná násada a velký výběr pracovních nástavců pro mnoho úkolů na zahradě. Vlastnosti:Široký nástroj k účinnému hrabání větších ploch.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Kdo má větší zahradu se stromy, ví, kolik času a námahy stojí úklid spadaného listí. Vhodné na hrabanie trávnikov a záhonov.


Vyrobené z veľmi pevného a trvanlivého plastu, ktorý sa svojou pevnosťou vyrovná oceľovým hrábím. Vám poskytli co nejlepší služby. FISKARS -SHOP - široký sortiment za nejlepší ceny SKLADEM!


Hrábě fiskars s násadou

FISKARS UNIVERZÁLNÍ HRÁBĚ S NÁSADOU KVALITNÍ A VELMI PRAKTICKÉ HRÁBĚ ZA AKČNÍ CENU! U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


Nafukovací čluny Nafukovací čluny, Pádla, vesla, Plovací vesty,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky