úterý 22. května 2018

Hrnce na zabijačku

Obecně lze říci, že zabíjačkové nádobí bývá poměrně velké, protože se pracuje s velkým množstvím masa. Z ohlasů našich zákazníků jsou na zabíjačky velmi oblíbené hrnce litrů a litrů. V hrnci litrů se velmi dobře.


Samozřejmě nesmíte zapomenout i na gastro kastroly, gastro tlakové hrnce a velkokapacitní smaltované nádobí. Velké smaltované hrnce , které podle ohlasů nemají kvalitu jakou měly kdysi a proto je nahrazují právě velké hrnce nerezové.

OPATŘENÍ: Vzhledem k aktuální situaci, s ohledem na bezpečí nás všech, jsme se rozhodli do odvolání uzavřít naší kamennou prodejnu v Rakovníku. Příjem internetových objednávek zůstává nepřerušen. Po inštalácii zdroja tepla v udiarni v podobe vykurovacej špirály, elektrického grilu, alebo sporáku umožňuje generátor údiť na teplo alebo horúco. Na domácí zabijačku musíme předem objednat řezníka a připravit vše potřebné.


Upečeme si neslazenou buchtu nebo koupíme housky, uvaříme si kroupy na jelita, nameleme si koření ( nebo koupíme čerstvé). Nezapomeneme si připravit vhodné velké hrnce na vaření masa, další na míchání jitrnic, jelítek, tlačenek, nebo nádoby na míchání teplé krve. Kastrol smalt priemer 32cm výška cm.


Kastról smaltovaný, objem l Kastról smaltovaný bez pokrievky využijete predovšetkým na prípravu väčšieho množstva pokrmov, pri zabíjačkách.

Vhodný na všetky typy spotrebičov. Garantujeme vysokou kvalitu a praktickou údržbu, jak pro amatérské tak i pro profesionální využití. Nabízíme také zavařovací hrnce , pekáče a plechy na pečení. Věškerý sortiment máme skladem. Zabíjačkové kotliny - Smaltované kotliny na zabíjačku Zabíjačkové kotliny Kotliny a kotle na zabíjačku.


Rozvoz Bratislava a okolie ZADARMO. Zariaďujeme veľké kotlíkové akcie, súťaže vo varení gulášu, firemné akcie, menšie rodinné oslavy a podobne! Paella panvice, grilovanie Kotlíky Kotliny Hrnce S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Prodám použité nerezové hrnce 4ks: průměr 16cm výška 10cm průměr 18cm výška 11cm průměr 20cm výška 12cm průměr 22cm výška 13cm vše s pokličkami.


Nevhodné na keramickou varnou desku. Vše v dobrém stavu viz foto. Zkusíme si shrnout několik bodů, které je potřeba si uvědomit a zamyslet se nad nimi před nákupem samotným. Do trhu se často pokouší dostat výrobci kopií nebo různých napodobenin, které ovšem často bývají velmi levné a jejich kvalita značně pokulhává.


Nejen pro ty, kdo chystají zabijačku , ať už jednorázově nebo pravidelně, přijdou vhod velké nerezové hrnce jsou také vhodné pro profesionální kuchyně. Mají dostatečný objem, a vy tak jednoduše připravíte i větší kusy masa. Na jelítkový prejt se používají kroupy číslo 10.


Je to vyznačeno na sáčku s kroupami.

Další nutnou pomůckou je dostatečně velký hrnec. Kroupy budou při vaření zpočátku hodně pěnit a pěna bude z hrnce vybíhat. Musí být tedy nad obsahem ještě dostatečná vůle – nejlépe stejná, jako je obsah hrnce.


Prodám sadu hrnců značky tefal hrnce pánve v sadě s univerzální poklicí. Na hrnce ještě plastové víko pro skladování v lednici. K tomu hrnec a poklicí značky ikea K tomu 3x panev 2x znacky tefal jedla je ikea hrnce a panvicky ze sady tefal jsou na clik systém. Lehká plechová zabíjačková kotlina umožňuje snadnou manipulaci a údržbu. Součástí kotliny je dělený kouřovod a popelník.


Smaltované zabíjačkové kotle jsou prakticky nezničitelné stejně jako poklice na zabíjačkový kotel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky