pátek 18. května 2018

Míchací sklenice

Každý barman ví, jak důležitá je míchací sklenice. Nezbytná barová pomůcka pro přípravu klasických koktejlů. Proto jsme pro Vás připravili velký výběr jak klasických míchacích sklenic v mnoha různých provedeních, tak i sklenic, které se hodí jako nedílná součást Boston shakeru.


Flair bottles – lahve na trénink. Shaker – šejkry na koktejly. Barmanské sady a kufry.

Ostatní barmanské vybavení. Led – lopatky, sekáčky, formy. Vybavení baru a restaurace. Alkoholické koktejly Koktejly Absolut. Míchací sklenice je mírně kónická směrem ke dnu.


Díky tomu umožňuje přirozený pohyb barové lžičky, kterou barmanova ruka vede jemným tlakem po obvodu sklenice a zároveň nahoru a dolů, čímž ploška lžičky opisuje pomyslnou elipsu. Nápoj se ochlazuje jednak díky pouhé přítomnosti ledu, jednak tím, že ho lžička. Aktuálně se nacházíte na stránkách maloobchodu - prodeje skladového zboží.


Pokud máte zájem o odběr většího množství zboží nebo výrobu na zakázku, navštivte sklárnu a velkoobchod florianovahut.

Design našel inspiraci v tradičním broušeném skle. Zapomeňte na šejkr a vyzkoušejte stylové míchání nápojů jako z tradičního amerického baru. Buďte styloví, originální a odvážní, koktejlová party začíná! V této sekci naleznete sklenice na míchané nápoje a sklenice na koktejly.


Pro exotické koktejly můžete použít i sklenice na koňak. Pro drinky na bázi sektu pak sklenice na sekt. Hledáte-li sety sklenic na míchané nápoje a šejkru pak doporučujeme se podívat do sekce souprav na míchané nápoje.


Do míchací sklenice s ledem přidejte gin, campari a vermut. Míchejte přibližně půl minuty a následně sceďte do vychlazené lowball sklenice. Ozdobte plátkem pomeranče nebo pouze jeho zkroucenou kůrou.


Krátké brčko - na jaké koktejly a míchané nápoje se používá? Reviews Without any doubt my favourite restaurant in Prague. Luigi Bormioli Sklenice na koňak VINOTEQUE 4ml, ks. Stránka věnovaná sbírání pivních sklenic a představení skla z mé vlastní sbírky, ale i ostatních uživatelů a zajímavosti o pivu, ad. Většinou má silnejší stěny a odolné dno.


Tato sklenice se používá k přípravě nápojů z ingrediencí, které se bez obtíží spojují. Nápoj je tak připravován v míchací sklenici a nešejkruje se. Její údržba je jednoduchá, stačí ji po použití umýt.


Unikátní broušené prvky s krásnými odlesky.

Libbey Boston - míchací sklenice 470ml. Praktická výlevka pro snadné servírování drinků. Zářivé, průzračné křišťálové sklo.


CARATS sklenice míchací cl dočasné přerušení plateb dobírkou Vážení zákazníci, v souvislosti s vyhlášením Nouzového stavu a opatřením přepravců k prevenci rizika šíření nákazy je do odvolání zrušena možnost platby dobírkou. Jako rodiště nejlepších koktejlů na světě byl New York perfektní inspirací pro tuto modelovou řadu od firmy Arcoroc. Tyto sklenice jsou ideální pro podávání lihovin nebo malých koktejlů. Dodáváme v různých motivech bez možnosti vlastního výběru.


Používáme soubory cookies k tomu, abychom vám poskytli nejlepší servis na našich webových stránkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky