pátek 11. května 2018

Nejtišší digestoř

Gorenje BHP 623E10X je levná digestoř ideální do menších kuchyní. Jde o vestavnou variantu, jež je možné používat na recirkulaci vzduchu, nebo odtah mimo místnost. Její nejsilnější stránkou je schopnost vypořádat se s tuky, má třídu účinnosti filtrace tuků A. Počítejte s tím, že nejde o nejtišší model.


Základem péče o digestoř je věnovat dostatečnou pozornost filtrům.

Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat digestoř. Většina odsavačů mají filtr na mastnotu, filtrační odsavače ještě navíc disponují filtrem na výpary. Tukový filtr zachycuje částečky tuků a zabraňuje jejich vniknutí dovnitř spotřebiče, kde by se mohly dostat až do motoru a poškodit ho. K nejtišším digestořím patří systémy, kde jsou motory umístěny mimo digestoř (třeba v půdním prostoru). Také jejich cena není přímo dostupná vzhledem ke stavebním úpravám a ceně systému samotného.


Vyberte digestoř s větším výkonem, než potřebujete. Tu pak používejte na nižší výkonový stupeň.

Model Bosch DIA098Esice není výsuvná ostrůvková digestoř , ale na první pohled může takový dojem budit. Samozřejmá je i možnost jeho ovlivnění. K dispozici je libovolně volitelných rychlostí. Mezi nejtišší odsavače par řadíme ty odsávací komínové. Hlučnost se pak označuje zkratkou dBA a čím nižší dBA je, tím je samozřejmě odsavač par tišší.


Jaká je optimální dosažitelná hlučnost digestoře se dozvíte zde. Návrat do průvodce jak vybrat digestoř. Odsavače par – jednotlivé typy. Klasické odsavače par – nebo také podstavné digestoře, jsou ideální do menších kuchyní, mají velmi snadnou instalaci a kompaktní konstrukci.


Eliminuje nepříjemné výpary a pachy, předchází tvorbě plísní a pomáhá udržovat v kuchyni čistý vzduch. Ne každá digestoř se ale hodí do každé kuchyně. Jaké tedy existují druhy odsavačů par, jak se mezi sebou liší a co například znamená recirkulace? Poradíme vám, jak vybrat tu správnou digestoř do vaší kuchyně.


Toto časové omezení představuje dobu, které je zapotřebí pro odsátí vzduchu o objemu 1m(metrů krychlových) digestoří určenou pro domácnost. Můžete vybrat pouze optimální úpravu, která kombinuje dostatečnou kapacitu s nejnižším zvukového negativu.

Nejtišší digestoř do kuchyně je vybaven motorem, umístěn v plastovém krytu zvukově izolačního, která není v kontaktu s hlavním tělem zařízení v důsledku přítomnosti speciálních těsnění. Digestoře - typy ventilačních jednotek. Další výhodu recirkulace představuje větší energetická úspora v zimním období, protože neodvádíte teplý vzduch ven z místnosti jako v případě odtahového režimu. Přemýšlíte zrovna nad výběrem odsavače par a říkáte si, jaká digestoř je nejvhodnější? Zda výsuvná digestoř z pracovní desky bude účinnější než například komínová?


Jak se orientovat v hlučnostech a vybrat tu nejtišší digestoř ? Rádi vám poradíme a vše i osobně vysvětlíme buď na veletrzích, kterých se. Asi první, co nás (zejména ženy) napadne, je, že kromě toho, že se nám musí odsávač líbit, by měl být také co nejtišší. Vzhled odsávače je důležitý, aby podpořil celkovou koncepci kuchyně anebo ji přinejmenším nerušil.


Nejtišší odsavače od Novy, stropní odsavače, komínové odsavače, ostrůvkové odsavače, vestavné odsavače NOVY - neuvěřitelně tiché odsavače par Tyto webové stránky používají cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky