čtvrtek 31. května 2018

Keramické sítko na čaj

Velmi jemné nylonové sítko zachytí i jemný čajový prach. Vhodné pro přípravu všech druhů sypaného čaje včetně. Sítka, odměrky, čajové příslušenství, čajová sítka, čajové filtry, papírové filtry, čajové odměrky, sítka na čaj , čajový filtr, papírový filtr, Čajová zahrada - když chcete opravdový čaj nebo kávu. Přímý dovozce a všechno ihned k odeslání.


Kč (Euro) na objednání. Viz foto, nálezový stav - bylo uprášené, nyní umyto v dešťové vodě, nepoškozené.

Převzetí P- Dejvice (kousek od zast. Na Pískách) po domluvě v zásadě kdykoliv, podrobnější info v O mně. Konvice se sítkem na sypaný čaj.


Přípravu sypaného čaje nám usnadní konvice se sítkem. V ní čaj vylouhujete a rovnou ho také naléváte. Liší se materiál konvic i jejich objem. Ten se obvykle pohybuje od do litrů. Na výběr jsou skleněné, keramické i nerezové konvice na čaj.


U série nádobí RETRO mluví název za vše.

Jak vzor, tak i barvy otáčejí ručičkami hodin o pár desítek let zpět. Aby bylo dokonale prostřeno, obsahuje série konvici na čaj , hrnky, podšálky, misky a jídelní talíře v různých velikostech. Nachádza sa na pešej zóne v Nitre a na svojich stránkach Vám ponúka kvalitné čaje, čajovú keramiku a celý čajový sortiment v internetovom obchode. Uzavíratelné, ponorné sítko na sypaný čaj ve tvaru slunce. Sítko je opatřeno řetízkem s úchytem na konci pro bezpečné přichycení sítka k okraji šálku během louhování.


Vyrobeno z ušlechtilé oceli. Součástí balení je podložka na odložení sítka s vylouhovanou směsí čaje. Ahoj nevíte, kde se dá po internetu koupit keramické sítko (vajíčko) na čaj ? Měla jsem ho a rozbilo se mi.


V obchodech ho nemůžu sehnat, dokonce mi tvrdí, že neexistuje. I o tom se diskutuje na Modrém koníku. Přečti si zkušenosti a názory ostatních. Vhodné jako náhradní sítko k litinové varné konvici Staub.


Hnědá barva, průměr cm. Sítko na čaj je vhodné do hrnku nebo konvice na čaj. Přesto máte zájem o toto zboží?


Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.

Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Detailní popis produktu.


Jste skalní fanoušek čaje, který vždycky shání dokonalou čajovou směs? Nebo vám stačí hodit do konvice pár čajových pytlíků? My máme řešení pro každého.


Podívejte se na webové stránky IKEA a projděte si naši nabídku konvic na čaj a doplňků pro zasloužený odpočinek s šálkem čaje. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky