čtvrtek 31. května 2018

Krabice na dvd

Krabice na DVD Leitz Click and Store, Růžová. Stylová krabice s víkem na ukládání DVD s kapacitou standardních obalů nebo úzkých obalů v zářivých WOW barvách. Snadné složení a vysoká stabilita díky v. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Pořiďte svým ratolestem jedinečnou limitovanou edici úložné krabice na DVD s motivem těch nejoblíbenějších českých večerníčků.

Krabička se snadno sestaví a vejde se do ní. Pokud zasíláte obaly DV CD ve větším množství doporučujeme 3VVL krabice na c do kterých vložíte až ks. Spolehlivé bublinkové obálky na C blu-ray chrání obsah vůči nárazům a navíc šetří Vaše přepravní náklady díky nízké vlastní hmotnosti. Vhodné pro ks nosiče. Praktický obal na DVD či CD je.


Nabízíme nyní originální krabici na DVD z kolekce 60-ti nejlepších večerníčků. Mějte vaše večerníčková DVD vždy pohromadě a po ruce. Box je určen na celkový počet ks pošetek.

Vďaka variabilnej výškovej adaptácii sa dokonale prispôsobia výške Vášho produktu a pevne ho zafixuje v obale. Obal na cd má rozmery už od 125x1mm, obal dvd od 140x1mm. So samolepiacim uzáverom pre bezpečné uzatvorenie. Dokonalá ochrana hrán vďaka protinárazovým zónam po stranách krabice. Archivační krabice na DVD.


Skládací pro úsporu místa, když se nepoužívá. Rozměry 2x 1x 3mm. Vyrobeno ze silného kartonu s laminovaným povrchem a kovovými rohy pro spolehlivou ochranu. Atraktivní a stylová krabice na ukládání DVD a dalších drobností.


Ak zasielate obaly DVD , CD vo väčšom množstve doporučujeme 3VVL krabice na c do ktorých vložíte až ks. Spoľahlivé bublinkové obálky na C blu-ray chránia obsah voči nárazom a navyše šetria Vaše prepravné náklady vďaka nízkej vlastnej hmotnosti. Luděk Nekuda a jeho přátelé v jednáctidílném televizním pořadu plném písniček, vtipných vyprávění a zajímavých hostů. Pěkné písničky, vtipná vyprávění a setkání se zajímavými lidmi - to všechno nabízí Luděk Nekuda s. Rámeček na popisovací štítek. Laminovaný povrch pro lepší a trvalejší ochranu.


Elegantní a praktický obal na CD nebo DVD sladěný s vaší firemní identitou uchrání vaše data před poškozením a zároveň se podílí na reklamní prezentaci vaší firmy. Kartonová krabice s víkem bezpečně uloží všechna vaše DVD na jednom místě a navíc bude ozdobou vašeho interiéru. Jakmile začnete používat jako úložné prostory krabice , možná už nebudete chtít ukládat věci nikam jinam.

Díky nim totiž dokážete velmi snadno a rychle nastolit pořádek. Papírnictví, školní a kancelářské potřeby. Moderní design, který se bude skvěle vyjímat v každé kanceláři. Papírové krabice a boxy jsou speciálně vyrobeny pro různé účely použití a typy výrobků jako jsou normované kartony v exaktních formátech (A A A5), poštovní obaly či dlouhé, ploché, výškově nastavitelné nebo paletovatelné kartonové krabice. Dodejte svému pracovnímu místu nebo domácnosti barvu a zkombinujte krabici s ostaními.


Dodávají se totiž v rozloženém stavu. Velice jednoduše a bez pomoci lepidla je složíte v praktickou poštovní krabici. V naší široké nabídce naleznete poštovní krabice nejrůznějších rozměrů. Norma upravuje fyzikální a chemické nároky na zakládací obaly určené ke skladování filmů, desek a papírů, zpracovaných za sucha nebo za vlhka. Prohlédnout si můžete i naše krabice a boxy.


Obsahuje požadavky na. Dárkové krabice Pospíšilová. Vyrábíme dárkové krabice potahované papírem, z vlnité lepenky atd. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky