pondělí 14. května 2018

Philco pl 151 f

Philco pl 151 f

With the Quick Wash program, it is possible to shorten the length of the wash program, which saves on water and energy. Vlastnosti PL 1F posunúť hore ˄ Spredu plnená práčka PL151F, do ktorej sa vďaka pohodlnému otváraniu dvierok ľahšie dávajú veľké posteľné bielizne alebo osušky, sa stane ľahšie obsluhovateľné. Below you can view and download the PDF manual for free.


There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. Philco PL 1F Washing Machine. If this is not the manual you want, please contact us.


Práčka má veľmi jednoduché ovládanie v češtine. AUTOMATIC WASHING MACHINE. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Pračka má velmi jednoduché ovládání v češtině.


Also view the frequenty asked questions at the bottom of the page for useful tips about your product. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Vyrovnání pračky Pračku nestavte na koberce ani podobné povrchy.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Motobatérie MOTOBATT MBTX9U 15Ah náhrada batérií: YTX9BS, YT12ABS, YTZ14S, YTZ12S, MBTX9U s vyššou kapacitou oproti konkurenčným akumulátorom, pri zachovaní veľkosti a AGM technológií (elektrolyt napustený vo sklenom rúne) umožňuje variabilné umiestnenie batérie, tzn. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. PHILCO PL 1F – srovnání cen na internetu. Tato mikrovlnka je opatřena systémem FLAT, který umožňuje rovnoměrné vaření mikrovlnami, které vycházejí z vlnovodů umístěných pod keramickou.


Philco pl 151 f

Předem plněná pračka PL151F do které se díky pohodlnému otvírání dvířek snadněji dávají velká ložní prádla nebo osušky, se stane snadněji obsluhovatelnou. Nechybí ani odložený start až o hodin nebo dětská pojistka, která uzamkne ovládání pračky. Energetická třída A plus Nejlépe osobní převzetí.


Ideální do malých koupelen díky hloubce cm. Funkce odloženého startu, dětská pojistka. Výrobek je v kategorii Pračky. Proto je jistě dobrou zprávou, že se tento tradiční výrobce vrací na evropský trh, a to s výrobky, které vynikají nejen vysokou kvalitou a vstřícností k uživateli, ale zároveň i šetrným přístupem k životnému prostředí. U tohoto modelu můžete využít až programů.


Find your Washing Machine and view the free manual or ask other product owners your question. Toto zboží není aktuálně v nabídce, vyberte prosím jiné. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Další slevy bílého zboží na Kupi. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Philco pl 151 f

Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky