čtvrtek 7. prosince 2017

Tescoma lahev s brčkem

Tescoma lahev s brčkem

Vyrobeno z prvotřídního zdravotně nezávadného plastu, vhodné do ledničky i mikrovlnné trouby (bez uzávěru). Moderní láhve na nápoje vyrobené ze špičkového plastu certifikovaného pro zdravotnictví a farmacii, který neovlivňuje kvalitu ani chuť nápojů. V nabídce také unikátní dětská láhev s pružným silikonovým brčkem a klipsou pro zavěšení na kočárek apod.


Tescoma lahev s brčkem

Tescoma láhev s brčkem BAMBINI 300ml (Outdoor láhve). Stylová lahev s víčkem a brčkem je krásným doplňkem kuchyně, je i velmi praktická, díky víčku se nápoj nerozlije. Praktická dětská láhev Bambini s měkkým silikonovým brčkem, které je šetrné k dětským dásním a zoubkům. Pružné brčko se po použití snadno schová pod víčko, nepřekáží a zůstává čisté.


Díky silikonovému těsnění uzavřená láhev dokonale těsní a nápoj nevytéká do tašky či kočárku. Dětská láhev s brčkem BAMBINI. Lahve a hrnky s brčkem na Alza.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Sada obsahuje dvě náhradní brčka z pružného silikonu a čisticí štěteček vhodný pro lahve do 3ml. Nádobu lze mýt v myčce, uzávěr, brčko a těsnění čistěte pod tekoucí vodou a nechejte oschnout, před prvním použitím výrobek. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Popis: Kupovaná nová, používaná jednu zimu zřídka. This video is unavailable. Jaké mají láhve na smoothie myDRINK další výhody? Skleněná lahev s brčkem Bloomingville.


Skleničky s víčkem a slámkou v přepravce. Chcete vědět, zda je cena 5Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Dál už hledat nemusíte! TESCOMA pohár s víčkem myDRINK 4ml, růžová.


Pro dotaz lahev s brčkem jsme našli ukončených nabídek. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Netekoucí, S brčkem , pro holky. Twistshake láhev s brčkem představuje ideální řešení pití pro rostoucí, aktivní dítě.


Láhev s brčkem Twistshake. Je netekoucí a dítě jej může snadno samostatně používat díky. Podobné fráze: lahev na vyrobu slehacky tescoma , lehackova lahev na bombicky tescoma , zdobici lahev tescoma presto 2ml, tescoma zdobici lahev presto 2ml, tescoma kropici lahev delicia 5ml, tescoma lahev na napoje purity 500ml, lahev s brckem tescoma bambini 3ml, tescoma lahev s brckem bambini 3ml, tescoma lahev na slehacku. Dvě náhradní silikonové brčka a kartáček pro jejich čištění.


Tescoma lahev s brčkem

Ventil na láhvi je univerzální, proto lze použít veškeré bombičky na českém trhu. Před prvním použitím výrobek očistěte, čistěte pod tekoucí vodou pomocí štětečku. Vhodné pro děti od měsíců. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Pružná láhev PAPU PAPI 2ml, se lžičkou je vynikající pro podávání ovocných, zeleninových a obilných kaší, pyré apod.


Děti od měsíců nakrmíte z láhve s nasazenou lžičkou, děti od měsíců mohou pokrmy z pružné láhve sát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky