pátek 22. prosince 2017

Keramická forma na beránka

Proto se nejvíce používají osvědčené materiály jako jsou litina nebo keramika, ale forma pro pečení beránka se dá pořídit i ze silikonu. Keramická forma ve tvaru BERÁNKA se Vám bude hodit především v době velikonočních příprav. Upečete v ní klasického piškotového nebo máslového beránka (- vajec), ale můžete formu využít také k přípravě aspiků, nádivek, paštiky, tlačenky a jiných dobrot.


Každý teď na Velikonoce hravě zvládne upéct perfektního velikonočního beránka. Stačí mít odolnou keramickou formu s pečlivě tvarovanými detaily – díky nim bude váš vlastnoručně upečený beránek každý rok vypadat jako živý. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.

Orion forma beránek keramická 34cm. Tradiční forma na velikonočního beránka z keramiky je perfektní pomocník v době velikonočních příprav. Upečete s ní snado a rychle piškotového nebo máslového beránka.


Pro vánoční pečení jsou nepostradatelným pomocníkem formičky na cukroví, nebo také forma na krásně tvarovanou vánočku. TESCOMA keramická forma beránek DELÍCIA 3x 1cm. Forma je opatřena glazurou, díky. Keramika výborně vodí teplo, proto je zapékání a pečení s keramickými formami velmi ekonomické.


Velká keramická forma na pečení velikonočního beránka od českých keramiků.

Pečením beránků z keramických forem začínají opravdové velikonoce a končí nadvláda zimy. U nás se pečou beránci piškotové čokoládové,kynuté. Ale jedno mají společné-potřebují hezkou a hlavně kvalitní,zdravotně nezávadnou formu.


A když je ještě k tomu keramická forma velká a. Při výrobě formy na beránka byla použita velmi. Kvalitní forma na pečení je z materiálu, který dobře rozvádí teplo a pečivo se stejnoměrně propeče i lehce vyndává nebo vyklápí. Samozřejmostí je také snadná údržba formy.


Hotového beránka dozdobíte různými polevami. Před pečením nutno vymazat a vysypat. Keramická (kameninová) forma na beránka se skládá ze dvou částí a uvnitř má krásně tvarované boky i dno. Pro lepší manipulaci má horní část po bocích ouška.


Kamenina se vypaluje při vysokých teplotách, díky čemuž je odolná a lze ji také mýt v myčce. Nabízíme ve dvou velikostech. Formy na velikonočního beránka je stále velmi populární.


Stejně tak si můžete vybrat formu kameninovou. Beránek v mnoha podobách. Je nutno před použitím vymazat, aby se pečivo pěkně vyklopilo.


Tak se pusťte do práce a nechte ostatní obdivovat vaše pekařské umění.

Originální a jedinečná forma na pečení velikonočního beránka. Osvědčená velká dvojdílná velikonoční forma prověřená časem. Výrobcem je malá keramická dílna, s více než stoletou tradicí výroby pečících forem.


Pečlivost a poctivost při výrobě nejen formy beránka ale všech kuchyňských keramických forem je v této firmě standart,který si majitelé velice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky