čtvrtek 7. prosince 2017

Indulona dezinfekční

Indulona dezinfekční

Dobře se roztírá a rychle vstřebává. Nemastný regenerační a dezinfekční krém pro ošetření vysušené a popraskané pokožky, obsahující silikonový olej a dezinfekční složky. Na pokožce vytváří ochranný film a zabraňuje mikrobiální kontaminaci. Zklidňující ochranný krém je určen pro podrážděnou a suchou pokožku.


Krém je obohacený přírodním extraktem, který zvláčňuje a regeneruje pokožku, eliminuje riziko vzniku podráždění, působí protizánětlivě a má dezinfekční účinky. Specialisté na drogerii a kosmetiku. Doručení až domů nebo osobní odběr. Hydratační ochranný krém na ruce s preventivním protibakteriálním účinkem.


Krém obsahuje silikonový olej a dezinfekční přísady. Regeneruje pokožku a chrání ji pře. INDULONA - červená dezinfekční krém na ruce. Hydratační a ochranný krém na ruce s preventivním protibakteriálním účinkem.


Ohodnoťte tento produkt. Chemipro OXI 100g dezinfekční přípravek. Moderní, šetrný k životnímu prostředí, dezinfekční přípravek na bázi aktivního kyslíku. Vhodný k závěrečné dezinfekci umytého pivovaru, láhví a dalšího příslušenství.


A postupně přibyly i další druhy – například měsíčková, rakytníková nebo olivová. Original formula that cares for dry and cracked skin on hands. Indulona a její „sestřičky“.


Indulona dezinfekční

Hand creams for an intensive hydration, skin regeneration or an antibacterial effect. Dezinfekční přípravek se širokým spektrem použití, určený k hygienické dezinfekci rukou. TBC), mikroskopickým kvasinkovitým i vláknitým houbám, HBV, HCV, HIV, rotavirům, adenovirům i norovirům, nealergizuje, snášenlivý s pokožkou. Určený k okamžitému použití. Krém podporuje regeneraci suché a popraskané pokožky a přináší ji okamžitou úlevu.


Vhodný jako prevence proti mikrobiální infekci. Bezpečná jízda je na prvním místě. Důležitý je dobrý výhled z vozu, čisté okno bez námrazy. Jistě oceníte přípravek, který bude sloužit jako tekuté stěrače i chránit karoserii před polétavou rzí a jejímu celkovému stárnutí.


Indulona dezinfekční

Naše firma také nabízí kompletní vybavení kanceláří, firem kancelářskou a výpočetní technikou. Vytváří ochranný film a chrání před nebezpečím mikrobiální kontaminace. Poskytuje dlouhotrvající ochranu pokožky rukou před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí.


Krém na ruce Isolda 100g dezinfekční. Jedinečná kombinace jemného krémového základu s antibakteriální složkou je vhodným doplňkem hygienických postupů. Krém byl testovaný na baktericidní účinky při dezinfekci rukou a pokožky pro specifické kmeny bakterií. Přípravek na mytí oken Merida NANO GLASS s rozprašovačem - l. V naší nabídce i EKO produkty.


Kč,Praktik papír - samoobslužný velkoobchod a maloobchod s papírem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky