čtvrtek 14. prosince 2017

Koupelnova skrinka vysoka

Pořiďte si do koupelny praktickou vysokou koupelnovou skříňku: oblíbená je bílá v lesku, nebo wenge. Koupelnové skříňky s košem jsou praktické a velmi často si je zákazníci kupují při zařizování koupelen. Hodí se do vaší koupelny vysoká nebo nízká skříňka s košem na prádlo? Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu.


Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Kúpeľňová vysoká skrinka nie je len užitočným prvkom každej kúpeľne, pretože jeho zaujímavá forma môže slúžiť aj ako dekoratívny prvok. Vysoká skrinka ako zaujímavý prvok usporiadania. Ponuka Merkury Market zahŕňa závesné stĺpiky pre modernú kúpeľňu a zaujímavé stojace kúpeľňové skrinky.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vysoká doplňková skříňka do koupelny ze série Praxis.


Boky i přední plochy jsou v provedení lamino mat. Součástí dodávky jsou úchytky. Tato koupelnová skříňka má poličku za horními dvířky a jednu poličku za spodními dvířky.


Možnost pravostranného či levostranného provedení. Lakované boky i čelní plochy. Skříňka je dodávaná smontovaná včetně 4x výškově stavitelných nožiček a úchytek. Panty dvířek mohou být umístěny na levé či pravé straně, jednoduše si tak změníte směr otevírání dvířek.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Detailní popis produktu Koupelnová skříňka s košem na prádlo K 16. Vysoká koupelnová skříňka LINCOLN 8má krásně zaoblené tvary a vyniká bezúchytovým systémem. Vybírání doplňků je proto příjemnou záležitostí.


Obľúbená skrinka do kúpeľne má biele lakované boky i dvierka (lesk). Praktický a široký kôš na bielizeň vám poskytne dostatok priestoru. Kôš môžete jednoducho vybrať zo skrinky a odniesť k práčke.


Súčasťou dodávky sú nerezové výškovo nastaviteľné nožičky. Rozmery koša na bielizeň sú 440x420x270mm. Luxusní sestava ARUBA působí tropickým dojmem. Dub v kombinaci s bílou je největší hit na trhu.


V našom e-shope nájdete úplne všetko, čo potrebujete pre zariadenie vašej vysnenej kúpeľne. Vstúpte a ponorte sa do najširšej ponuky produktov na Slovensku. V každé koupelně se uplatní vysoká skříňka, která pojme spoustu nezbytností. Univerzální vzhled splní očekávání všech, kteří oceňují kombinaci jednoduchosti a elegance.


V katalogu nemáme podrobnější informace o koupelnova skrin vysoka. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky