úterý 12. prosince 2017

Guzzanti gz 24

Free Shipping Available. Podívejte se na video od týmu O. Chladnička disponuje veľkým vnútorným objemom litrov. Priestor chladničky a veka obsahuje kvalitnú izoláciu a tesnenie. Chladenie alebo ohrev signalizuje zelená a červená kontrolka.


Prostor ledničky a víka obsahuje kvalitní izolaci a těsnění. Tichý bezkontaktní motor chladí až o 15°C pod okolní teplotu a ohřívá až na teplotu 55°C. Celková kapacita je litrov a bez problémov tak pojme jedlo aj nápoje na celý výlet. Kvalitná izolácia a utesnenie veka zabezpečia, že chladnička chladí až °C pod okolitou teplotou. Provide a clear and comprehensive description of the problem and your question.


Je vhodna do kancelare, penzionu, ale i pro milovnika vina. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Zařízení chladí až °C pod okolní teplotu a udržuje tak potraviny a nápoje déle čerstvé. Celkový vnitřní objem litrů pojme jídlo i nápoje na celý výlet. Kvalitní izolace a těsnění zajistí, že chladnička chladí až 20°C pod okolní teplotu.


Navíc je chladnička vybavena funkcí ohřevu a to až do teploty 55°C. Make the required amount of ice cubes and cool your favourite drink. Guzzanti GZ 24A od 5€ - Heureka.


A palack tárolására alkalmas hűtő ideális választás minden borbarát számára, de kifinomult eleganciája akár vendéglőkben, éttermekben is. Vyberateľná nádoba na ľa indikátor prázdnej nádoby na vodu aj ľad. Kompaktný elegantný dizajn s priehľadným vekom. Produkuje veľkosti kociek.


Guzzanti gz 24

Chlazení nebo ohřev signalizuje zelená a červená kontrolka. Vysoce kvalitní izolace společně s výborným těsněním víka. Termoelektrický chladící box GZ můžete použit jak ve vašem autě, tak v kanceláři nebo. Byl jsem v domnění,že oba kabely 12V i 230V jsou součástí příslušenství -v mém balení byl pouze kabel na 230V. Díky tomu se nemusí žádná nádoba předem dávat na mrazák nachladit a osvěžující zmrzlinu si můžete vyrobit ihned.


Pre zaistenie perfektných skladovacích podmienok slúžia dve teplotné zóny o rozdielnych teplotách - jedna pre uskladnenie červeného a druhá pre. Zariadenie chladí až °C pod okolitú teplotu a udržiava tak potraviny a nápoje dlhšie čerstvé. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Stroj, který současně nabízí maximální výkon a pohodlí při práci.


Guzzanti gz 24

Pro zajištění perfektních skladovacích podmínek slouží dvě teplotní zóny o rozdílných teplotách – jedna pro uskladnění červeného a druhá pro. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Zařízení dokáže během hodin přichystat až kg ledových kostek. Ty se usazují v nádobce s kapacitou 300. GUZZANTI GZ 1Osvěžující ledový nápoj k létu neodmyslitelně patří.


Olcsó GZHűtőtáskák árak, akciók. Page ZÁRUČNÉ PODMIENKY Záruka na tento spotrebič predstavuje mesiacov od dátumu zakúpenia. Je vybaven madlem pro snadnou manipulaci.


Jednoduše zapojíte do 12V zásuvky cigaretového zapalovače v automobilu, či obytném přívěsu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky