úterý 12. prosince 2017

Konvice regulace teploty

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Sofistikovaná varná konvice umožňující volbu optimální teploty pro jakýkoli druh čaje či kávy. K dalším ovládacím prvkům patří tlačítko umístěna na víku konvice , sloužící k jeho otevření, aby nedocházelo k opaření prstů. Některé konvice disponují ještě regulátorem teploty , díky němuž si zvolíme potřebnou teplotu vody podle toho, jaký nápoj aktuálně chystáme.


Konvice regulace teploty

To je ideální úkol pro konvice Sencor s možností nastavení teploty. Výbornou funkcí je regulace teploty v rozmezí - 1°C. Některé nápoje by se měly zalévat vodou o nižší teplotě, než je bod varu (např. instantní káva). Ve specifikaci jsme narazili na absenci regulace teploty , což je v téhle cenové kategorii pochopitelné.


Vylepšení by zasloužil také povrch. Vnitřek konvice je sice vyroben z nerezu, vnější vrstvu ale tvoří plast. Tato úprava je náchylná k poškrábání. Především v některých barevných provedeních tato skutečnost může. Po dosažení nastavené teploty konvice automaticky přejde na udržování teploty.


Rychlovarné konvice s regulací teploty. Regulace teploty vody je skvělá pro správné servírování čajů a kávy. Zpravidla si můžete vybrat z intervalu až 1°C. Udržování teploty – Pokročilejší funkce, která dokáže udržovat vodu při nastavené teplotě po určitý čas. Další možností je pořízení keramické konvice , která má sama o sobě dobré tepelné vlastnosti a udrží vodu déle horkou.


Umožňuje nastavit cílovou teplotu vody ve. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Samozřejmostí je i otočný podstavec 3°, vyjímatelný filtr a automatické vypnutí. Kvalitní rychlovarná konvice s regulací teploty Vám nabídne nejen praktické funkce,ale také pěkný a stylový design. Ne vždy je totiž na to vhodná voda s teplotou 1° C. Díky elektronické regulaci teploty vám konvice zahřeje vodu na předem zvolenou teplotu (°, °, ° a 1° C).


Konvice o objemu l (šálků) díky čistému a jemnému retro designu v hravém stylu 50. Konvice má zabudovanou i ochranu před ohřevem bez vody. Překrásný italský design, moderní technologie a dokonalé řemeslné zpracování. Ozdoba i funkční pomocník.


Eye-catcher ze kterého nespustíte oči. Bez regulace teploty , S regulací teploty. Konvice je celá vyrobena z kvalitního pevného nerezu, který jí zajišťuje vysokou odolnost a dlouhou životnost.


O bezpečnost použití se pak stará značkový termostat a konektor Strix a měkčená rukojeť s protiskluzovým povrchem. ETA Crystela, oblíbené jsou také konvice s možností regulace teploty ETA Isabela nebo ETA Elektra. Díky kvalitním materiálům a snadné údržbě budou rychlovarné konvice ETA jako nové i po delší době užívání. Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála. Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak.


Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky