pátek 22. prosince 2017

Toustovač na 4 toasty

Designový toustovač z broušené nerezové oceli na tousty se světelnými ovládacími prvky, extra širokými šachtami na toasty , vhodné i pro bagety nebo hamburgerové housky s. Na trhu sa stretnete aj s toastovačom na toasty. Ocenia ich najmä viacpočetné rodiny a domácnosti, v ktorých sa sendviče a vafle pripravujú častejšie. Je designován na udělání ks toustů ve tvaru čtverce. Umožňuje opékat podle potřeby nebo tousty.


Toustovač na 4 toasty

Toustovač představuje skvělého pomocníka pro přípravu chutné snídaně v podobě toustů, vaflí nebo grilované zeleniny. Jde o profesionální zařízení, které najde své uplatnění v různých gastronomických zařízeních, ale i domácí kuchyní. Při výběru sendvičovače se zaměřte především na příkon přístroje, počet sendvičů, které můžete najednou připravit, a možnost výměny pečících plotýnek.


Přinášíme vám jednoduché recepty na tousty. Budete potřebovat toustovač a samozřejmě toustový chleba. Zapečené tousty z veky.


Toustovač na 4 toasty

I když je na zapékané tousty nejvhodnější toustový chléb, použít můžete i chlebíčkovou veku, chléb, bagety nebo rohlíky či housky. Je vhodný do restaurací, bufetů a dalších gastronomických zařízení. O rýchle nahriatie, a teda o rýchlu prípravu sa stará dobrý výkon, ktorý činí 7W.


Model má protišmykové nožičky, ktoré perfektne drží na každej kuchynskej linke. Wide slot“ – extra široké sloty (mm) tepelně izolované tělo, chladný dotek i. Topinkovač Schneider SL T2. Jablka omyjeme, osušíme, překrojíme na čtvrtiny a odstraníme jadřince. Nakrájíme je na plátky a pokapeme citronovou šťávou, aby neztmavly. Dáme předehřát toustovač , všechny plátky toustového chleba lehce potřeme máslem, polovinu z nich poklademe jablky, posypeme vanilkovým cukrem a skořicí a přiklopíme dalším plátkem.


Vybrali jsme pro vás recepty na jídla, které můžete servírovat k snídani, některé se hodí na večírek nebo odpolední svačinu a další obstojí i jako důstojná večeře. Dokonce se do výběru dostaly i dezerty :) Vyberte si z našich receptů a proměňte starší pečivo v báječná jídla! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Jak připravit Beef toasty. Na spodní polovinu toustového chleba, která je namazaná tatarskou omáčkou, dejte plátek roastbeefu. Na něj přidejte kousek rajčete, plátek salátu nebo okurku na kolečka a přidejte druhý plátek roastbeefu. Přikryjte druhou polovinou toustového chleba, namazanou kečupem, a dejte péct. Do druhého talíře nasypeme mouku.


Toustovač je produkt, který by měl co nejvíce šetřit vaším drahocenným časem. Ty nejlepší toustovače vám připraví toasty již do pár minut bez nutnosti složitého vaření nebo následného uklízení. Toustovač vám pomůže vždy, když potřebujete rychlou večeři nebo svačinu a nemáte čas něco zdlouhavě připravovat.


TORO SÁČKY NA TOASTY 2KS 16X15CM Balení obsahuje ks sáčků na toasty , ideální pro zapékání sendvičových toustů v toustovači. Sáček snadno odolává vysokým teplotám toustovače. Po použití Vám zůstane toustovač zcela čistý. Sáčky jsou znovupoužitelné (asi použití) a snadno je omyjete v teplé jarové.


Nerezový toaster na toasty ,regulátorem teploty,hladký povrch a odnímatelná záchytná miska,rychlé čištění. Dokáže vám teda nielen pripraviť toasty , ale aj grilovať. Takže na ňom pripravíte aj chutné klobásky, mäso, ryby, zeleninu a mnoho ďalších chutných pokrmov, ktoré sa dajú grilovať. Dokážete teda s týmto prístrojom grilovať v pohodlí vášho domova.


Kvalitní toasty vyžadují kvalitní přístroj a ten vám pomůžeme vybrat. Toasty se zeleninou a uzeninou Na oleji zpěníme kolečka cibule, přidáme nudličky kapie a kostky uzeniny. Směs podusíme a pak ji vidličkou vrstvíme na pečivo. Doplníme sýrem, zapečeme a ihned podáváme. Toasty Havaj se sýrem Plátky toastového chleba potřeme máslem a připravíme na plech.


Poklademe je plátky šunky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky