pátek 29. prosince 2017

Vařič na dřevo

Odkapávač na příbory, za korun to není tak mnoho a tak jsem od termosky upustil a vrhnul se na Ikea dřívkáč. Zde jsem se potýkal se špatným přístupem vzduchu od spodu pokud položím vařič na zem. To jsem vyřešil přimontováním nožiček, 4ks šroubů z nábytkového kování. Další skupinou budou cestovatelé do míst, kam není možno dopravit palivo v dostatečném množství potřebném pro delší pobyt mimo civilizaci.


Je trochu problém, kam dřívkáč. Tento nerezový vařič s rafinovaným systémem vedení plamene zabezpečuje rychlé vaření v (nejen) extrémních podmínkách.

Protože je vařič vyroben z nerezu, je to skutečně dlouhodobá investice. Dle experimentů lze jeden litr vody v nádobě s poklicí uvařit. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Výkonný hořák o průměru mm.


Plotýnka široká 1mm unese i větší hrnec, aniž by se ohýbala. Robens vařič na dřevo Logger Wood Stove -skládací vařič na dřevo - ideální prostředek, když nechcete převážet palivo -dobře spaluje drobné kousky dřeva a větvičky -velmi kompaktní, vyrobený z nerezové oceli - dřevo se jednoduše vkládá z boční strany a tím je zajištěné pohodlné vaření -obal ze síťoviny se stahovací šňůrkou Specifikace: Barva: stříbrná. Pro opečení buřtů na ohni nebo uvaření vody v ešeusu tak nemusíte rozdělávat velký oheň, DŘÍVKÁČ vám naprosto postačí! Velkou předností je, že se nejedná o otevřený oheň, tudíž lze posuzovat vařič jako jakýkoliv jiný plynový, benzínový i přesto, že jako palivo můžete použít jakékoliv dřevo.


Dřevo -plynový vařič - Nerez Jeden z nejoblíbenějších vařičů je tento dřívkáč.

Jednoduchá konstrukce a provoz. Jako palivo lze použít suché dřevo , trávu, pevný líh , atd. Stejným způsobem lze spalovat i drobné suché dřevo. Na rošt lze umístit i lihový hořák a využít tak vařič ve funkci větrné zástěny.


Dřívkáč neboli dřívkový vařič je legenda u všech zálesáků a trampů. Dřívkáč se složí z celkem částí a zpět rozloží na jednotlivé plátky, které zaberou v přenosném obalu minimum místa. Vhodné na líh, dřevo nebo gel. Plynový vařič je poháněn plynovou kartuší 227g.


Při použití na pb lahev je také úspornější na provoz. Skládací vařič na dřívka nebo také na líh Lehký a kompaktní, vejde se do jakékoliv kapsy. Rozměry po složení cca 11x9x1cm Ekologicky šetrné: žádné zásobníky na palivo, žádné chemické emise, žádné baterie, méně uhlíkové stopy.


Neomezené zdroje paliva: Uvařte jídlo pomocí větviček, větví, listů nebo trávy. Rozloučte se s těžkými, nákladnými, znečišťujícími benzinovými palivy. Vysokotlaký propan-butanový kempinkový vařič na 2kg lahev.


Výhoda těchto vařičů je, že po použití je lze vždy oddělit od kartuše a tím nezaberou moc místa. Průměr plotýnky 1mm vytváří dostatečnou plochu i pro větší hrnec. Vařič Robens Logger Wood.


Kartuše na tento vařič lze dokoupit téměř kdekoli na světě.

I když si toho nejsem nijak vědom, musel jsem zřejmě spáchat něco hrozného, protože osud mě tak trestá - v tomhle případě nápadem na další variantu, která by mohla vařit s vyšší účinností při obdobně čistém spalování. Redakce serveru Horydoly měla měsíc k dispozici turistický vařič na organický odpad. Zvládá dokonce i mokré dřevo a starou trávu. Přínášíme vám tedy závěry z jeho testování.


Teplogenerátor Meva nejen na stavbu NABÍDKA TOPIDEL A TEPLOGENERÁTORŮ - ZDE Teplogenerátor využijete na chatě či chalupě, v. Táborák do kapsy Titulek je poněkud zavádějící, protože vařič na dřevo od společnosti MEVA se do kapsy nevejde. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky