čtvrtek 14. prosince 2017

Stojan na utěrky

Díky praktickému ramenu stačí k odtrhnutí papírové utěrky jen jedna ruka. Orion Drátěný stojan na papírové utěrky. Materiál: kov – povrchová úprav.


Nastavitelný držák na utěrku Wenko. Vynikající pro stylové uložení papírových utěrek v rolích. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu.

Opatřeno pružinou, která přidržuje volný konec utěrky. V případě potřeby otřete vlhkou utěrkou a osušte, nemyjte v myčce. Zatlačením na rukojeť se role s papírovými utěrkami zablokuje a jednotlivé utěrky lze snadno odtrhnout.


Braní papírových utěrek bude najednou snadné - stačí stisknout rukojeť, zastavit roli a odtrhnout tolik papíru, kolik potřebujete. Zdobení jemnými podélnými plastickými rýhami je identické s keramickým nádobím kolekce Hammershøi. K široké nabídce utěrek nabízíme širokou škálu stojanů a držáků na utěrky. Vyberte si svůj stojan.


ZÁSOBNÍKY A STOJANY NA UTĚRKY , ŽLUTÝOBCHOD.

Průmyslové utěrky do dílen, průmyslu, autolakoven i pro tiskárny na čištění tiskařských válců. Utěrky jsou savé, odolné rozpouštědlům. Průmyslové papírové utěrky a ručníky v roli jsou vyrobeny ze 1 recyklovaného papíru z vybraných surovin, vyznačují se vysokou schopností vstřebávání tekutin, např. Praktický a kvalitně provedený pomocník.


Slouží k tomu, že na něj navléknete roli papírových utěrek. Papírové utěrky lze lehce utrhnout za pomoci pouze jedné ruky. Dřevěný dekorativní stojan na papírové utěrky je ideální pro kuchyně.


Díky dřevěnému zpracování se hodí do každé kuchyně. Můžete jej snadno přesunovat z místa na místo. Kovový stojan na papírové role vhodný do míst s vysokou spotřebou utěrek. Stojan je nastavitelný,.


Stabilní konstrukce s rychlou a jednoduchou výměnnou rolí. Společnost Ibili se nechala inspirovat přírodou a vytvořila stojan na ubrousky, který připomíná stéblo trávy. Díky svým rozměrům vám nebude na stole překážet, ale přesto bude plnit svou funkci. Ta je opatřena rýhami, které zabraňují odmotávání utěrek.


Vyměňte starý stojan za nový - detaily dělají kuchyň! Hrana na stojanu udrží roli na svém místě a usnadňuje odtržení papíru, dokonce i jednou rukou.

Podlahový stojan má inteligentní rukojeť na vrchu, takže jej lze snadno přemístit. Držáky pro odpadkové polyetylenové pytle. Nabídka zahrnuje držáky na zeď, plastové stojany na odpadkové koše, stojany na tříděný odpa mobilní stojany s víkem nebo bez víka a držáky pytle s barevně odlišenými víky.


Hodí se pro každou domácnost, která používá role papírových utěrek. S tímto stojanem je budete mít vždy při ruce a bezpečně na jednom místě. Je vyroben z prvotřídní nerezové oceli a plastu. Do sortimentu jsme zařadili také kovové stojany na utěrky. Takový je pochromovaný stojan na papírové ručníky YORK.


Jednoduchý, ale přesto praktický. Držák na ubrousky chrom - EXCELLENT.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky