čtvrtek 14. prosince 2017

Čistič žehličky

Aby vámšlo žehlení jako po másle, je třeba také jednou za čas žehličku vyčistit avěnovat jí potřebnou péči. V našem článku se dozvíte užitečné rady a návody, jak vyčistit připálenou žehličku, jak vyčistit napařovací žehličku od vodního kamenea od vápenatých usazenin. Vyčistenie žehličky od vodného kameňa. Vodný kameň sa usadzuje nielen na ria poháre, umývadlo či práčku, možno sa s ním stretnúť aj na ďalších miestach, ktoré pravidelne prichádzajú do kontaktu s vodou, teda aj na žehliacej ploche vašej domácej žehličky.


Ide o viacúčelový parný čistič vhodný pre spoľahlivé odstránenie každej nečistoty.

Už v základnom balení nájdete bodovú trysku, ručnú hubicu, kruhové kefy a podlahovú hubicu. Textilii použitou na otření žehličky můžete vyprat ve vodě a opětovně použít. Nežádoucí skvrny od TAPUNY (vzniklé případně ukápnutím taveniny na oděv, koberec či nábytek) lze též snadno odstranit vodou.


Jedno balení TAPUNY vystačí na pět i více použití v závislosti na stupni znečištění žehličky. Vysoce účinný tavný prostředek na čištění napálených žehlících ploch u žehliček. Tapuna čistič na žehličky 55g. K použití pro: hliníkové, nerezové, teflonové i keramické žehličky.


Zaškrtnutím dobrovolně souhlasíte se zasíláním speciálních novinek s nabídkou produktů, služeb a nabídek třetích osob (včetně obchodních sdělení elektronickými prostředky) dle podmínek Ochrany osobních údajů, kde jsou rovněž uvedeny veškeré informace o zpracování, informace o profilování a Vaše práva.

Jak vyčistit žehličku a její povrch pomocí běžně dostupných domácích prostředků? I když se o svojí žehličku dobře staráte, časem se na jejím povrch mohou objevit nečistoty. Nevadí, pomocí několika rad bude vaše žehlička zase jako nová. Objevte naše vysoce kvalitní napařovací žehličky pro rychlé a efektivní žehlení.


Díky bohatému příslušenství vhodné na každý povrch. Lze použít u všech povrchů - hliníkových, nerezových, teflonových i keramických. Napálené nečistoty odstraní bez poškození žehlící plochy žehličky. Na žehličkách používaných v domácnostech dochází postupně k napálení povlaku, který znesnadňuje žehlení. Jednoduchému a komfortnímu ovládání napomáhá i jeho minimální hmotnost, díky které zvládnete bez jakýchkoli problémů umýt i okna v úrovni nad vaší hlavou.


Odstraňuje nečistoty a vápník. ETA Finestro je současnou jedničkou ve své kategorii. Vachutková z vysočanského elektroservisu JV SERVIS.


Výsledek pak záleží na kvalitě a odolnosti nerezu použitého na konkrétní žehličce. A vždycky platí, že čím dříve připálené místo vyčistíte, tím to půjde lépe. Výkon sice nemusí zaostávat za dražšími modely, nákupní cena se však promítá do jedné zásadní oblasti.


Tou je žehlicí plocha, která bývá nejčastěji hliníková nebo keramická.

Pro hliníkové, nerezové, teflonové i keramické žehličky. Starostlivo čistí žehliacu plochu žehličky od drobných pripálenín a zanecháva ju hladkú. Collo čistič žehliacej plochy žehličky.


Parní žehličky s bojlerem Zobrazit více. Vaporetto Pro 85_Flexi. Flexibilní a účinný parní čistič s neomezenou výrobou páry. Pára žehličky s parním generátorem má větší tlak, je sušší a stálá, takže vstupuje hluboko do vláken a urychluje žehlení. Vhodný pro všechny žehličky.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Chcete vedieť, či je cena 6. W Nezdržujte se zbytečně úklidem! PRYM je praktická pomůcka, se kterou snadno vyčistíte všechny typy žehliček od nečistot a vápenných usazenin. DECAPFER slúži na odstránenie napálených nečistôt zo žehliacej plochy žehličky. Je vhodná pre odstránenie natavených vlákien, nažehlovačiek, a pod.


Je nám ľúto, tovar nie je dostupný. Nižšie nájdete ponuku príbuzných tovarov, ktoré by vás mohly zaujímať. Fotografie neodpovídá zvolené barvě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky