pondělí 25. prosince 2017

Beko chladnička kombinovaná

Beko chladnička kombinovaná

Free Shipping Available. Check Out Beko on eBay. Fill Your Cart With Color today! Genuine Beko Appliance Spare Parts. Replacement Beko Spare Parts.


Beko chladnička kombinovaná

Beko CSA 2M21W Beko CSA 2M21W je dostupná kombinovaná voľne stojaca chladnička , ktorá robí všetko preto, aby vaše potraviny vydržali dlhšie chutné a čerstvé. Celkový vzhľad vnútrajšku dopĺňajú sklenené poličky z tvrdeného skla, plastová zásuvka, ktorá uchováva zelenine jej dlhšiu čerstvosť a lahodnú chuť a to vďaka ideálnej teplote, ktorá je v tomto. Atraktívny dizajn v kombinácií s vysokou kvalitou je ideálnym. Vďaka najnovšej chladiacej technológii a dobrej tepelnej izolácii je v nej na udržanie potravín pri správnej teplote potrebné menej energie. V BA, ZV a ZA sú otvorené výdajné miesta, kde je možný osobný odber a platba kartou.


Kamenné predajne sú zatvorené. Vestavná kombinovaná chladnička BEKO BCHA275K3S s mrazákem dole. Chladnička kombinovaná No Frost BEKO BCHA275K3S.


Dvířka je možné nastavit na obě strany. Kombinovaná volně stojící chladnička s mrazákem Beko CSA 2M30X. Díky nejnovější chladicí technologii a dobré tepelné izolaci je zde potřeba méně energie na udržení potravin při správné teplotě. Moderná kombinovaná chladnička Beko CSA 2M30X sa chváli veľmi tichým chodom okolo dB, takže ju môžete mať pokojne v. Bílé provedení je doplněné stříbrnými detaily na madlech dveří.


Ty poskytují pohodlné otevírání a zavírání spotřebiče. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak). Předností chladničky je antibakteriální štít, ten je tvořen madlem a těsněním s antibakteriální úpravou pro dokonalou čistotu vaší chladničky. Objem chladničky je 2litrů a. Potřebujete poradit s výběrem vhodné lednice? Přečtěte si v naší poradně článek Jak vybrat chladničku.


Chladicí prostor objemu 1l, mrazák s čistým objemem l. Kapacita mražení je kg potravin za hodin. Akumulační doba je hodin. Mezi ně se například řadí protizápachový filtr, který čistí cirkulující vzduch uvnitř.


Praktická vestavná kombinovaná chladnička s mrazničkou vhodná do středně velkých domácností od známé společnosti Beko. System No Frost zajistí, že se lednice nenamrazuje, takže budete mít o starost méně. Při výpadu proudu je akumulační doba až hodin, takže nemusíte mít strach, že Vaše potraviny kratší. Low Cost Beko Accessories.


Beko chladnička kombinovaná

Massive Range In Stock. Aktuálně lze koupit KOMBINOVANÁ CHLADNIČKA BEKO do 30. Podívejte se na další akční ceny PROTON nebo si prohlédněte akuální leták PROTON.


Vestavný model je určen pro zabudování do skříňky, čímž zachováte jednotný vzhled kuchyňského prostoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky