úterý 26. prosince 2017

Jak vybrat kuchyňský robot

Jak vybrat kuchyňský robot

Milujete vaření a pečení, preferujete domácí pečivo, ale nebaví vás všechna ta námaha s mícháním a hnětením? Hledáte pomocníka, který zastane nejen šlehání a míchání, ale i strouhání, mletí nebo odšťavňování? Pak je kuchyňský robot to pravé pro vás.


Jak vybrat kuchyňský robot

Příprava jídel je s ním. Pokud chcete, aby pro vás byl kuchyňský robot opravdu užitečný, nepodceňujte jeho výběr. Při nákupu je třeba zohlednit spoustu věcí – mimo klasické měřitelné parametry také vaše potřeby a zvyklosti. Který spotřebič vybrat : kuchyňský robot , stolní mixér, tyčový mixér, ruční šlehač nebo smoothie maker.


Pokud si nejste jistit, zda pro vás bude kuchyňský robot tou správnou volbou, přinášíme vám přehled podobných kuchyňských spotřebičů včetně funkcí, které vám mohou nabídnout. Pořiďte si do kuchyně všestranného pomocníka. Trávíte v kuchyni hodně času a chcete ho využívat efektivně?


Jak vybrat kuchyňský robot

Rádi se pouštíte do složitějších jídel a víte, že pro dokonalý výsledek je potřeba vynaloži. S výběrem multifunkčního robota do kuchyně Vám poradíme společně s Etou! Ujasněte si také, k čemu a jak často budete robot používat.


Vaříte-li pro velkou rodinu, která několikrát týdně zpracovává větší množství surovin, určitě se vám vyplatí pořídit si robot s ramenem – ušetří vám čas strávený v kuchyni a namáhavou práci zvládne alespoň částečně za vás. Při jeho výběru je třeba soustředit se na mnohem více než jen na barvu a design. Výběr kvalitního kuchyňského robota není otázkou pár minut.


Jak vybrat kuchyňský robot

V první řadě si položte otázku, kolik chcete investovat. Mezi nejdůležitější číselné hodnoty patří především příkon. Poté přichází na řadu dostupné vybavení a samozřejmě také provedení. Svou roli hraje i objem mísy.


Proto je před výběrem potřeba uvážit, co v kuchyni nejčastěji děláte – pečete, vaříte, dusíte, smažíte, a kolik osob bude výsledek konzumovat. Kuchyňský robot je skvělým pomocníkem do vaší kuchyně. Aby na jednu stranu odpovídal vašim potřebám a na stranu druhou jste zbytečně nekupovali drahý profesionální přístroj, který ve výsledku dostatečně nevyužijete? Jak ale vybrat ten pravý?


Multifunkční robot na vaření bude skvělým a užitečným pomocníkem v každé kuchyni. Jednoduše se ovládá a usnadní přípravu oblíbených pokrmů, dezertů i nápojů. Liší se v mnoha parametrech a speciálních funkcích.


Pomůžeme vám, jak vybrat ten správný kuchyňský robot. Jestliže patříte mezi nadšené kuchaře, kteří s radostí tráví v kuchyni hodiny přípravou dokonalých pokrmů, pak by vám jistě přišel vhod další pomocník, který může některé činnosti urychlit a jiné zcela zastane sám. Pokud i vy rádi vaříte a pečete, ale zároveň si chcete ušetřit čas a námahu, pak byste se měli zamyslet nad pořízením nějakého šikovného kuchyňského robota. Příkon kuchyňského robotu – Důležitým parametrem při koupi kuchyňského robotu je jeho příkon. Ten by měl mít minimálně 5W.


S výkonem 5W neumelete například maso. Každá dobrá hospodyňka si chce robotu v kuchyni usnadnit. Ale kde je uložit, když je kuchyň taková malá?


Robot je opatřen velkokapacitní 8l mísou a umí mixovat, mísit i šlehat. Dále je ho možné využít ke strouhání, mletí masa, odšťavňování či lisování ovoce a mnoha dalším činnostem. Co by naše babičky daly za to, aby za ně jeden stroj udělal tolik práce, a tak jim ušetřil čas (a možná i nervy)?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky