čtvrtek 14. prosince 2017

Sololitové desky

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Dřevovláknité desky výhodně v Eshopu HORNBACH. Váš prohlížeč neakceptuje Cookies.


Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte stránku. Mohou být vyráběné mokrým a suchým způsobem. Jedná se plošný materiál, který je využíván hlavně v nábytkářském.

Zadní strana desky zůstává surová. Tyto desky se šepsovaným plátnem jsou kvalitní a cenově velmi zajímavé. SOLOLIT je surová dřevovláknitá deska vyráběná mokrou cestou, z jedné strany hladká. Nabízím zhotovení sololitových desek pro malbu obrazů akrylovými či olejovými barvami.


Nabízíme sololit oboustranně broušený, a to v různých rozměrech (tloušťka je jednotná - 3mm). Hobra - dřevovláknité nelisované desky. Sololit i MDF desky na přání naformátujeme.


HOBRA je kvalitní, ekologicky čistý výrobek, bez chemických přísa vyrobený z lignocelulózových vláken.

Soudržnost je zajištěna zplstnatěním vláken a jejich přirozenou lepivostí. Podkladové desky koupit o objednat u OBI. Surový sololit – dřevovláknitá deska surová, mokré výroby, neopracovaná, jednostranné hladkosti, o hustotě nad g. Návody, certifikáty, montážní videa a aplikace Stahujte dokumenty pro snadnou montáž a využití produktů. K dostání jsou jako celistvé, děrované (akulit, akulak), nebo rýhované.


Své využití mají také jako podhledy a akustické izolační desky. Jsou zdravotně nezávadné. Cena je za celkové množství - c. Prodám různé sololitové desky , jsou jednou použité, čisté, občas díra po hřebíku hlavně po obvodě. Někde ulomený roh nebo drobné poškození.


Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. V tomto článečku popíšu výrobu nástavků ze sololitu. Pokud musím mírně upravit vnitřní sololitové desky , nemá to na vzhled vliv. Poptávka: koupě materiálu, sololitové desky , 4ks, Plzeň.


Prodejní jednotka je prm (prostorový metr). Kvalitní sololitová deska na jejíž svrchní straně je nalepeno malířské plátno upravené univerzálním šepsem. Vhodné pro všechny malířské techniky např.


Laminované dřevotřískové desky jsou velkoformátové desky s nalisovaným dekorativním papírem.

Desky sololitové s šeps. Nabízíme širokou paletu dekorů a výběr z mnoha struktur povrchu. Dále nabízíme podlahové palubky, obkladové palubky a stavební řezivo.


Množstevní sleva znamená odběr jedné celé palety Osb desek ! OSB desky jsou pouze od renomovaných výrobců tzn. U OSB desek se počet kusů na paletě může měnit dle. Komoda Parys PS-Nábytek je vyroben z vysoce kvalitní laminované dřevotřísky o síle desky 16mm. Hrany jsou zakončeny ABS lištou.


Disponuje sedmi šuplíky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky