úterý 19. prosince 2017

Hranatá forma na dort

Odprostěte se od nudné klasiky a pořiďte si na své dorty hranatou formu. Hranatá forma na dort působí elegantně i luxusně. Chcete-li vytvářet zajímavé dorty a dezerty, pak je pro vás tato forma to pravé. Výjimečná hranatá forma na dorty.


Tyto moderní pečící formy na dorty zaujmou na první pohled. Dortový korpus musí jít z formy lehce vyjmout, a forma se musí také snadno udržovat v čistotě. Vzhledem k praktické konstrukci nahradí několik forem různých velikostí – lze ji zvětšovat nebo zmenšovat.


Je ideální například na pečení několika poschoďových dortů. Může se použít v plynové, elektrické i horkovzdušné troubě a mýt v myčce nádobí. Posuvná forma na pečení dortů různých velikostí a tvarů. Stačí Vám pouze jediná forma a můžete péct několikapatrové dorty. Praktická posuvná forma na pečení z velmi kvalitního nerezu.


Mini rozkládací forma na dort o průměru cm. Pomocí této posuvné formy na dorty můžete vytvořit libovolný dort různých rozměrů bez potřeby jiných dortových forem. Omlouváme se, ale produkty z tohoto sortimentu byly již vyprodány! Přes 7výdejních míst ve Vašem okolí!


Kulatá forma na dort je nestárnoucí klasikou, která je používaná již celá léta. Pořídit si můžete jednoduchou i patrovou formu na dort. Pečení dortů není nijak složité, s našimi pomůckami je to ještě. Ty jsou vůbec nejoblíbenější právě pro svou jednoduchost, dlouhou životnost a praktické skladování.


Hranatá forma na dort

Silikonové formy na dorty jsou hitem tohoto tisíciletí. Pečící forma na dort , materiál: nepřilnavý Kvalitní pečící forma je nezbytnou součástí každé kuchyně. Díky designovému tvaru a snadnému vyklápění bude upečený dort vždy perfektního vzhledu. Nerezová nastavitelná forma na dort TORO hranatá.


Nastavitelnou hranatou nerezovou formu TORO využijete při pečení několikapatrových dortů. Je možné ji zvětšit, nebo zmenšit přesně podle rozměru, který potřebujete. Rozkládací forma na dort pro přípravu sladkých pečených pokrmů, vhodná do elektr. Obdélníková keramická forma na chleba. Posun formy tahem oběma směry pro libovolnou velikost moučníku, dortu.


Posuvná obdélníková nerezová forma lze jednoduše přizpůsobit velikosti požadovaného dortu. Formu je nutné vystlat. Ideální na několikapatrové dorty. Vhodná pro použití v plynové, elektrické i horkovzduš. Veškeré informace o produktu.


Jsou opatřeny vysoce odolným antiadhezním povlakem, který zabraňuje připalování. Keramická forma na sladké pokrmy a koláče je vyráběna v několika velikostech a barvách glazur. Univerzální formy můžete použít na sladké i slané pečení či zapékání. Díky odolné glazuře lze z forem servírovat u stolu nožem či nerezovým náčiním.


Dokonalá ručně vyráběná forma se stane ozdobou každého.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky