úterý 19. prosince 2017

Sklo za linku

Nabízíme skleněné obklady z kaleného skla v široké paletě odstínů, fototisk, broušený ornament, efekty a další způsoby provedení. Sklo za kuchynskú linku. Získejte cenové nabídky zdarma.


Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Obklad na stene za kuchynskou linkou by mal byť pôsobiť esteticky, no zároveň by mu nemalo chýbať ani praktické využitie. Krása a funkčnosť sú teda dva základné body, ktorými by ste sa pri výbere obkladov mali riadiť.

Samozrejme, prvý bod je individuálny, no druhý výrazne závisí od materiálu, ktorý si. Vážení zákazníci, připravili jsme pro Vás přehled platebních meto kterými můžete platit v našem e-shopu. Díky kvalitní výrobě na moderních strojích umíme vyrobit i ty nejsložitější tvary z jednoho kusu. Mezi skly tak nevznikne žádná mezera a celá plocha se výborně udržuje. Ve sklech děláme běžně výřezy pro digestoř a horní skříňky či šikmé hrany.


Ani dlouhé sklo nás nezaskočí. Pokud je stěna Vaší kuchyně. Tvrzené sklo nelze při běžné práci v kuchyni prakticky vůbec rozbít, navíc je vysoce odolné proti vzniklému teplu.

Oproti běžnému sklu je až 7x pevnější. Z jednoho jediného kusu skla jsme schopni vyrobit skleněný obklad ve více než metrové délce! Vnukněte prostoru za linkou nápad pomocí Grafoskla a vytvořte unikát. Velmi praktické je obložit tuto stěnu po celé délce linky, nebo jen v její pracovní části omyvatelnými kachličkami. Inspirovat se můžete třeba následujícími trendy!


Nečistoty se z něj tak odstraňují nejlépe. Tato skla umíme dodat ve všech odstínech RAL. Díky tomu je odstraněn typický zelený nádech. Zákazníkům tuto variantu doporučujeme pro obklady do kuchyně, kde chceme docílit absolutní věrnosti.


Obklady za kuchyňskou linku jsou odolné vodě, vlhkosti i prudkým změnám teplot. Jsou vysoce odolné a dodají vaší kuchyni jedinečnou atmosféru. Pročtěte si naše návody na instalaci obkladů za kuchyňskou linku , podívejte se na naše video, ve kterém obklady instalujeme nebo si pročtěte naši poradnu.


Tvrzené sklo je velmi pevný materiál, který je prakticky nemožné rozbít při běžné práci v kuchyni. Skla za kuchyňskou linku vyrábíme precizně na zakázku včetně rohových výřezů na horní skříňky, výřezů na vypínače a zásuvky. Přemýšlíte čím obložit stěnu za kuchyňskou linkou? Kachličky za sporákom a kuchynskou pracovnou doskou sú tiež pekné, no ich krása dlho nevydrží.


Skleněné obklady za kuchyňskou linku.

Problémom je, že špáry medzi mini stratia lesk a horšie sa čistia, práve tomu sa pri skle môžete vyhnúť. Na akékoľvek nečistoty stačí použiť bežný čistiaci prostriedok a sklo je ako nové. Vďaka špeciálnej technológii. Nabízíme jedinečnou možnost potisku skel libovolnou grafikou.


Lze použít jako skla za kuchyňskou linku nebo jako obklady stěn. Fotogalerie – lakované sklo Černé lakované sklo za kuchyňskou linku. Každý si svou dokonalou. Nakoupit on-line nebo uložit do nákupního seznamu. Sklenené obklady za kuchynskú linku sa stávajú neoddeliteľnou súčasťou.


Kalené sklo za kuchynskú linku je možné vyberať zo vzorkovníka RAL K ktorý. Cookies používame na zlepšenie kvality nášho webu. Pokračovaním prehliadania webu súhlasíte s ich používaním. Zadarmo doprava pri nákupe od €60!


Objednávky v súčasnosti odosielame do 1-2. Elegantní design a zajímavé motivy, možnost vlastního motivu a vlastních rozměrů zaručují originalitu a osobitost. Pro práci v kuchyni je velmi důležité osvětlení. Deska za kuchyňskou linku ze skla.


Je vhodné mít desku za kuchyňskou linkou ( za sporákem) ze skla, nebo z MDF? Další variantou skleněného obkladu je čiré sklo bez podbarvení. Má vynikající prostup světla, povrch skla je dokonale plochý a paralelní.


Průhledné obklady do kuchyně z kaleného čirého skla plně vyhovují požadavkům na tepelnou odolnost, pevnost materiálu a údržbu. Nechybí v něm praktické materiály, úložné prostory a tapety za kuchyňskou linku. Ty zvýrazní prostor za linkou, a díky omyvatelnosti oceníte i jejich praktickou stránku.


Už dávno se totiž nemusíte omezovat pouze na kachličky. Tapety nalepené za kuchyňskou linkou nebo za sporákem změní vzhled kuchyně k nepoznání během.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky