čtvrtek 28. prosince 2017

Otočné prkénko

Dřevěné prkénko otočné , pr. Tloušťka dřevěné desky je cm. Vypadá jako jednoduché prkénko , ale je to něco víc. Díky otočné funkci máte totiž vše hned po ruce.


Na pracovní desce či ve skříňce v kuchyni můžete prkénko využít na ukládání koření či omáček. Servírovací otočné prkénko ze skla nebo z bambusu.

Máte-li při vaření pocit, že už je vaše kuchyňské prkénko poněkud opotřebované, je nejvyšší čas pořídit nové. Vyrobeno s láskou z bukového dřeva. Vyberte si takové, které ke zpracování potravin poskytne dostatečnou a hlavně snadno omyvatelnou plochu. Materiálem může být dřevo, plast nebo třeba sklo.


Velmi praktická jsou také skládací či. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Detail produktu Do obchodu. Ideální pro servírování pizzy. Napadá mě jen otočné prkénko , které mají třeba v IKEA (velikost na pizzu, apod.). Ovšem není automatická, pohyb si musíš obstarat sám. Skleněné prkénko – nevýhodou je vysoká gramáž a křehkost.


Nicméně vyniká naprostou zdravotní nezávadností, protože do sebe neabsorbuje žádné bakterie ani pachy. Nádherné a velmi efektivní servírovací prkénko z exotického teaku. Novinka z dílny Bloomingville.


Má velmi přírodní vzhled. Praktické pro servírování v podstatě čehokoliv, ideálně sýrů, různých předkrmů, ale perfektně se hodí i jako podložka pro horké hrnce či mísy na váš stůl. Otočné břidlicové prkénko Boska. Kesper_CZ (PDF, 41kB) Otázky a odpovědi. Kromě dobré společnosti je základním kamenem každého úspěšného večírku i stylové servírování.


Krájecí desky a prkénka na 4home. A tohle prkénko jím bude. Kuchyňské prkénko otočné pr. Objevte prkna, co znamenají chuť.

Klasická dřevená, odolná skleněná i praktická plastová. PRKÉNKO DŘEVO ¤30X3CM OTOČNÉ WOOD - dřevěný podnos na otočné podstavě, na servírování dortů, koláčů, sýrů, masa apod. Pokud ano, tak vám jistě záleží na servírování, které umocní celý dojem a navodí chuťové buňky správným směrem. Neohodnoceno 5Kč skladem Varianta. Samosklápěcí záchodové prkénko se zpomalovacím sklápěcím mechanismem uvítají především rodiny s dětmi.


Prkénko je vyrobeno z antibakteriálního polypropylenu a díky systému klik-klak ho snadno sundáte a důkladně vyčistíte i na těch nejméně dostupných místech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky