pondělí 11. prosince 2017

Tady hlídám já cedule

Vybrat si můžete z více rozměrů a rámečků. Výroba cedule probíhá formou tisku na plech, který je ošetřen proti UV záření. Rozměr cedulky je 150x1mm.


Za příplatek 5-Kč možno s fotkou vašeho milačka! Skladem (Expediční sklad) Odeslání. Ihned (do hodin) Cena bez DPH. Psí a kočičí plechové výstražné cedulky s nápisem např. Plemena psů a motivy stále doplňujeme.


Originální dárky nejen pro pejskaře. Jeho nastávající totiž pořídila svojí hyperaktivní dcerce přes jeho nesouhlas psa. Můžete si vybrat z několika různých. Neutrácejte peníze za cedulky, které musíte každoročně měnit! Vyrobíme vám cedulku s fotografií vašeho psa, psů či jiných zvířat.


Pokud nemáme fotografii v dostatečné kvalitě, můžeme použít fotografii vybraného plemene z naší databáze. Pozadí na cedulku a text si zvolíte sami. Nyní dostupné pouze na prodejnách - osobní odběr Dostupnost v dalších prodejnách kik.


TADY HLÍDÁM JÁ - výstražná cedule. Polepeno folií s životností cca let. Netradiční dekorace na zeď je vyrobena z kvalitního plechu s prolisem, který vytváří plastický povrch.


Pokud vlastníte čtyřnohého hlídače, pak byste měli vědět, že je nutné, aby to věděli také kolemjdoucí, můžete se tak vyhnout případným problémům. Představte si situaci, že tuto ceduli nebudete mít, někdo cizí vnikne na váš pozemek a váš pes bude bránit své. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


V našem e-shopu naleznete tabulky s těmito i obdobnými nápisy doplněné fotkou vybrané psí rasy. Značka: Ilona Šlechtov á. Kovová výstražná venkovní cedulka oznamující to či ono, že se ve vašem obydlí může návštěvník setkat s vašim čtyřnohým miláčkem a jeho teritoriem. Velikosti těchto cedulek jsou 15x1a 20xa 27xcm. Provedení plně odpovídá požadavkům právních a technických předpisů, zejména Nařízení vlády č. Kč bez DPH 34Kč s DPH.


Retro cedule plech CZ 300X4Vstup zakázán, soukromý pozemek. Tady hlídám já - modrá. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Tabulka na vrata, výstražná plastová tabulka. Directed by Juraj Sajmovic.


With Vladimír Javorský, Lukás Vaculík, Jitka Jezková, Veronika Divisová. A family movie for all generations whose aim is not only to entertain viewers, but also to open their hearts to understanding human relationships. It shows how a child can feel lonely in a society, even though her family is apparently taking good care of her. Kathy, a restless eight-year. Plechová psí cedulka pro venkovní i vnitřní použití v rozměru 150x100mm, v rozích díry pro uchycení, prolisovaný zdobný okraj tabulky, potištěný plech.


V našem eshopu nakoupíte psí cedulky na plot, tady hlídám já cedule , samolepky, venčící kalhoty, psí kabelky a jiné vtipné psí doplňky. HLINÍKOVÁ CEDULE S VAŠÍM PEJSKEM, NEBO. Provedení je plně v souladu s požadavky právních a technických předpisů, zejména Nařízení vlády č. Cedulky jsou vyrobené z pevného hliníkového plechu, proto nereznou a díky trvanlivému potisku vám budou sloužit roky.


Smaltované cedulky - Pozor pes - výstražné cedule a dárkové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky