čtvrtek 21. prosince 2017

Raznice fiskars

Nabízíme Vám originální ozdobná tvořítka a například pákové či okrajové děrovačky. Snadno se ovládají stisknutím páčky a jsou vhodné pro děti. Prostorové děrovačky mají obrovskou výhodu v tom, že můžete děrovat a zdobit i uprostřed papíru. Díky výměnným nástavcům lze do papíru dělat různé tvary a obrázky.


Nechte na papír proniknout kousek vaší. Základna umožňuje děrování širokých ozdobných pruhů papíru.

Ozdobná děrovačka Fiskars sněhová vločkas e ovládá stistknutím páčky. Osvědčená a zábavná ozdobná raznice i pro tvorbu s dětmi při vytváření školních projektů. Velikost výstřižku ve tvaru vločky je cm.


Výměnná raznice k děrovačce okrajů Fiskars (raznici nelze použít samostatně, je nutné použít děrovačku okrajů). Výměna raznice je velmi jednoduchá. Tuto raznici můžete použít také pro práci s děrovacím systémem Fiskars AdvantEdge. Raznice prorazí papír do 2g.


Including Rotary Cutter, Dressmaking Scissors, and Sewing Scissors.

Free UK mainland delivery when you spend £and over. Ozdobné nůžky Scallop, Fiskars Scallop, ozdobné nůžky Fiskars 9Kč Zobrazit. Nevhodné pro děti do let. V katalogu nemáme podrobnější informace o raznice fiskars. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Používají se pro dekorování širokého spektra materiálů (papír, tvrdá koženka, tenký alobal, slabý karton, tvrdé samolepky). Děrovací kleště Fiskars křížek. Tvarová děrovačka Fiskars se skvěle hodí pro tvorbu výstřižků ve tvaru dvou štítků jednoduše a zábavně.


Ozdobná raznice se ovládá stlačením dvou madel, dojde tím k pohybu raznice směrem nahoru. Co sháníte od Fiskars ? Na našem e-shopu Fiskars -shop. Finské značky a za skvělé ceny. Ať si od nás pořídíte zahradní nářadí Fiskars , či domácí potřeby Fiskars , buďte si jistí, že budete stoprocentně spokojeni.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

S její pomocí můžete vytvářet krásná přání, dekorace, oznámení, fotografie, jmenovky aj. Lze použít pro vykrojení jen části okraje, jako jsou rožky, nebo opakovat až do ořezání celého kruhu. Na raznici jsou značky pro přesné napojení.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vhodné aj pre ozdobenie rohov a okrajov papiera a vášich hand made výrobkov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky