čtvrtek 14. prosince 2017

Držák na vaničku

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tega stojan na vaničku od 3Kč - Heureka. Potřeby na koupání skladem. Maltex, KEEEPER, Babybjörn a dalších.


OKT Univerzální a certifikovaný stojan pod vaničku a. Univerzální držák na dětskou vaničku.

Držel nám klasickou i IKEA vaničku. Kovový stojan na vaničku ,. Při koupání miminka se stojan na vaničku stane vašim každodenním praktickým pomocníčkem při koupání miminka. Je ideální zejména do menších koupelen. Ke stojanu koupíte praktickou dětskou vaničku. Dodací lhůta do dnů.


Vanička dětská anatomická LUX - ŠEDÉ SOVIČKY bílá - 100cm. Skládací kovový stojan na vaničku délky 100cm. Je praktický složením (nezabírá místo) a hlavně vhodný pro maminky tím, že vanička je díky stojanu ve vyšší poloze (menší zátěž zad).

Skládá se ze dvou propojených křídlových ramen. Již se nebudete muset hrbit nebo pokládat vaničku na stůl. Stojan na vaničku zvýší jeji užitnou hodnotu. S propojeným stojanem je vanička bezpečnější a koupání, při kterém nebolí záda, mnohem zábavnější! Držák od značky Fixer je ideálním společníkem při cestách.


Držák na vaničku (100cm) - Vše co potřebují batolata, miminka a děti. Jak vybrat dětskou vaničku. Při výběru dětské vaničky myslete na její rozměry a věk dítěte, aby se v ní cítilo pohodlně a především bezpečně.


Důležité proto je, aby nebyla příliš velká. Miminko můžete v dětské plastové vaničce koupat do doby, než pro něho přestane být vlivem velikosti pohodlná. Velice snadno se složí do ploché polohy a nezabere mnoho místa ani v malé koupelně.


Praktický skládací stojan pod vaničku. Vhodný pro vaničku 1cm. Technické parametry: materiál.


Milí zákazníci, chceme Vás informovat, že situace která se momentálně děje, nijak neovlivnila provoz e-shopu. Náš provoz je proto standartní a objednávky expedujeme každý den, tak jak jste zvyklí. Na tomto videu lze vidět v akci držák vrtačky, diamantovou korunky a vaničku RUBI.


INJETON PLAST Plastový závěsný držák na vanu granitová. Závěsný držák na vanu slouží k odkládání mýdla, kartáčku, či houby.

Předměty díky držáku budete mít stále po ruce. Dno držáku má mřížky, díky kterým může voda odkapávat a hygienické potřeby, tak zůsta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky