čtvrtek 7. prosince 2017

Gallet mikrovlnná trouba

Zvládne rozmrazování, přihřívání i vaření. Trouba je vybavena přehledným displayem a intuitivním ovládáním. Uvnitř trouby se nachází. Je ideální pro ohřívání, či rozmrazování hotových jídel a dalších potravin. Kvalitní mikrovlnná trouba v atraktivním černém provedení dokáže ohřívat, vařit i rozmrazovat.


V dnešní době narazíte na mikrovlnnou troubu téměř v každé domácnosti. GALLET FMOE230S dokáže vydat výkon 7W. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou. Výběr je umožněn ze úrovní výkonu. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Celý popis a technické parametry.


Gallet mikrovlnná trouba

Je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, které se snadno čistí a udržují. Používání mikrovlnné trouby pak potěší všechny příznivce jednoduchosti. Vnitřní objem trouby je litrů a jeho součástí je. Volit můžete mezi stupni výkonu. Ovládání je mechanické a velice intuitivní.


Pomocník pro rychlé rozmrazování a ohřívání nejen hotových jídel. Nabídne vnitřní prostor o objemu litrů a skleněný otočný talíř o průměru 2centimetrů. Volně stojící mikrovlnná trouba s celkovým objemem l, elektronickým dotykovým ovládáním a přehledným LCD displejem pro talíře s průměrem až 3cm. Whirlpool MWP 3W disponuje programem Auto Cook Menu s automatickým výběrem receptů s přednastavenými hodnotami pro optimální výsledky vaření. Gallet FMOM 171W, bílá.


Gallet mikrovlnná trouba

Nabízí funkce pro ohřívání, rozmrazování i vaření a nechybí automatických programů. Mnoho funkcí Disponuje stupni výkonu, režimy rozmrazování, volitelnými programy s automatickým nastavením výkonu a doby vaření. Mikrovlnné trouby) Hodnocení produktu: (recenzí). Trouba disponuje výkonem 7W, jednoduchým ovládáním bez zbytečných funkcí navíc a systémem pro rovnoměrné šíření mikrovln.


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Trouba vám může být nápomocna i při vaření, rozmrazování potravin a grilování.


Gallet mikrovlnná trouba

S její pomocí můžete vaše jídla připravit rychle a jednoduše. Nabízí automatických programů, rychlý start, rozmrazování a snadné elektronické ovládání. Nejlevnější mikrovlnné trouby zaručené kvality naleznete na HLEDEJCENY. Můžete si vybrat z velkého množství levných mikrovlnek nejrůznějších objemů a výkonů. Whirlpool MWP 3M disponuje funkcí Auto Cook pro využití automatických receptů a funkcí Auto Clean pro automatický čisticí cyklus.


Její kapacita je l, s otočným talířem o průměru 2cm. Jedinečná mikrovlnná trouba spojující hned několik praktických funkcí, kde tou nejzajímavější je funkce horkovzduchu. Celkový objem dosahuje l. Sbírku našich tipů z ranku volně stojících mikrovlnných trub zakončí zařízení té nejvyšší úrovně – Whirlpool MCP 3BL.


Gallet mikrovlnná trouba

To vyniká zejména dobře provedenou robustní konstrukcí a celou řadou nejrůznějších funkcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky