pátek 1. prosince 2017

Beko odsavac par

Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Digestoř má snadno demontovatelné praktické hliníkové filtry, které slouží k zachycování par. Díky 40W žárovce na své vaření perfektně uvidíte. Dva hliníkové, snadno demontovatelné filtry slouží k zachycování tukem prosycených par. Do tohoto modelu je vhodné použít uhlíkový filtr - UF-26.


B(A), rychlosti, elektronické dotykové ovládání, automatické vypnutí, možnost recirkulace,. Svojim dizajnom sa hodí do každej kuchyne a vďaka menším rozmerom ho môžete použiť aj v malých kuchyniach. Je vhodný na odsávanie pár do komína alebo je odsávanie zabezpečené recirkuláciou. Tato digestoř nabízí rychlosti odsávání.


O osvětlení se postará 40W světlo. Ovládání je klasické posuvné. V balení nájdete aj spätnú klapku, redukciu a kovový tukový filter. Díky odsavačům par si můžete užít vaření za plného komfortu a bez obtěžujících výparů. Měla by odpovídat šířce vařicí plochy pod ní.


Odsavače par podle rozměru. Nejčastější volbou jsou odsavače par o šířce 5 a centimetrů. Komínový odsavač par s třemi rychlostmi odsávání si během chvilky poradí s různými pachy a párami vznikajícími při vaření.


K dispozici je také možnost recirkulace, při které se vzduch čistí pomocí uhlíkových filtrů. Hlučnost odsavače je dB. Můžete vybírat ze výkonových stupňů sání, zatímco úsporné LED osvětlení krásně. Jednoduchá digestoř v nerezovém provedení se stane vašim neodmyslitelným pomocníkem při vaření. Svým jednoduchým designem je předurčen do moderních, ale i klasicky zařízených kuchyní.


Tento model má stupně rychlosti odsávání. Nápomocné při vaření bude i. Výsuvný odsavač par Beko se třemi rychlostmi odsávání. Možnost recirkulace nebo extrakce do komína.


Při extrakci digestoř kuchyňské výpary zachycuje pomocí filtru a vyhání pachy do vnějšího prostředí pomocí ventilačního kanálu. Recirkulační digestoř protáhne páry a vzduch nasycený zápachy filtrem a. B, motor, rychlosti, možnost recirkulace, 2x omyvatelný kovový tu. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Návod je nedílnou součástí.


Pomáhá zbavit vaši kuchyni nežádoucích výparů, nepříjemných zápachů a vlhkosti. Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky