čtvrtek 28. prosince 2017

Pračka za odvoz praha

Cca dva roky stará lednice za odvoz. Lednice z neznámého důvodu nechladí, potřeba opravit. Jinák velmi dobrý stav. Prosím, volejte jen pokud máte SPOLEHLIVOU možnost odvozu a odnosu z Prahy ve všední den v dopoledních hodinách.


Inzerát platí do smazání. Chybí zásobník na prášek apod. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Hledáte věci zdarma za odvoz , za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Odvoz z Prahy - Troje. Uplne funkcna, zbavujeme sa jej kvoli prirastku do rodiny a teda castejsiemu praniu a potreby efektivnejsej pracky.


Je v dobrém stavu mírné známky používání. V případě zájmu volejte. Odpady vozíme po několika tunách ale také i odvoz do jedné tuny a to dodávkou, tyto drobné. Nabízená služba je za min. Daruji pračku za odvoz.


Maloobchodní společnost. Pračka vestavná, funkční. Zdarma za odvoz daruji. Daruji za odvoz starsi sedaci soupravy: pohovku a kreslo.


Sirka prvniho dilu sedacky 125cm, hloubka 9 rohovy dil 90x90. Pohovku a kreslo je mozno mit oddelene, jsou zakoncene latkou v horni casti. Hledám starší funkční pračku za odvoz nebo symbolickou cenu, spěchá. Vhodné do velkého bytu nebo garáže. Zrušil jsem sbírku raádií a už police nepotřebují a překážejí.


Jinak fungovala do poslední chvíle. Kontaktní údaje: Petr beny. Elektro - Za odvoz bazár. Vyberajte z 1inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Zapomněli jste přístup k účtu? Kříženec amstaffa prosí o pomoc za odvoz Daruji leteho křížence stafforda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky