pondělí 4. prosince 2017

Gerber sekera

Ano zkoušeli jsme to víckrát protože nás to opravdu bavilo a až potom nás napadlo natočit video. Děkujeme vám za shlédnutí a. Máme tu další ukázku vybavení od Beara Gryllse. Doufám, že se video líbilo.


Pokud ano, budu moc rád za LIKE a určitě také za odběr. Malá ľahká sekera Gerber Bear Grylls Survival Hatchet , ktorou sa môže vyplatiť mať so sebou, keď budete potrebovať urobiť oheň či postaviť prístrešok. Vybudování přístřešku a rozdělání ohně jsou základní úkony při přežívání v divočině.


Odolná full-tang konstrukce a ideální rozměry dělají ze sekery Gerber Bear Grylls skvělého pomocníka. Gerber ’s problem-solving, life-saving products are designed for specific activities. Carried extensively by hunters, soldiers and tradesmen, Gerber has the tools you need.


Doprava zdarma Rychlé doručení prodejen ⭐4camping doporučuje zákazníků ⛺Velmi kvalitní sekera Gerber Downrange Tomahawk je určena především do krizových situací, ale využijete ji i při práci na zahradě či kempování. Nekĺzavá úprava rukoväte vás nezradí ani keď s ňou budete potrebovať pracovať v daždi. Mohlo by sa zdať, že vzhľadom k svojej veľkosti a váhe nič nevydrží, ale. Kvalitní sekera Gerber je velmi odolná a lehká a to díky topůrka z nylonu, který je vyztužen skelnými.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Informace o produktu Outdoorová sekera Bear Gryll Hatchet z dílny Gerber je malá a poměrně lehká. Ergonomicky tvarovaná rukojeť potažená pryží zajistí, že vám nebude sekyra klouzat v ruce, ani když se namočí. Nejlépe tvrdý, ale ne až moc tvrdý. Je to kompaktná a robustná sekerka.


Pro sekání a udržování ostří je to sice výhoda, nicméně v okamžiku, kdy sekeru otočíme a budeme s ní chtít zatlouci hřebík, můžeme si kus hlavy sekery odštípnout. Ano, je nám jasné, že k tomu sekera neslouží, ale jsou známi i takové situace. Sekery Gerber skladem umíme doručit už v den objednávky!


Gerber sekera

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Kvalitné sekera Gerber je veľmi odolná a ľahká a to vďaka poriska z nylonu, ktorý je vystužený sklenými. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Veľmi kvalitné sekera Gerber Downrange Tomahawk je určená predovšetkým do krízových situácií, ale využijete ju aj pri práci na záhrade či kempovanie.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Nová sekera Gerber Sport Axe druhé generace je vhodná jak pro zahradu, tak pro outdoor - pobyt v přírodě. Freescape Hatchet je sekera značky Gerber , která vás oslní svým zpracováním. Hlava sekery je z kované oceli, která je efektivní a spolehlivá.


Součástí je také ochrana ostří, která se při používání sekery schová zespoda topůrka. Hlava má také povrchovou úpravu pro snížení třecího odporu, což umožňuje. Odolné nylonové pouzdro ochrání ostří sekery při přenášení. Sekera Gerber BEAR GRYLLS Sekera má speciální výřezy pro lepší úchop při drobnější práci.


Praktická ruční sekera Gerber Bear Grylls Survival Hatchet je tak akorát do ruky. Sekyra je odolná díky full-tang konstrukci a při práci vás nezklame.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky