pátek 1. prosince 2017

Elektrický tlakový hrnec eta

S parními hrnci ETA připravíte zdravé pokrmy snadno a rychle – v porovnání s běžnými parními hrnci ušetří při přípravě jídla až polovinu času. Potraviny si přitom zachovají svou plnou chuť i výživovou hodnotu. Elegantní a moderní design našich hrnců spolu s jednoduchou přípravou pokrmů z nich udělají.


S pomalým hrncem Slowpot od ETY připravíte šťavnaté maso jednoduše a především zdravě. Jsou ideálním pomocníkem na chatu a dovolenou nebo do malých bytů.

Jídla v nich připravená si však jistě natolik oblíbíte, že se svého čestného místa dočkají i ve velkých kuchyních a při přípravě rodinných obědů. Vaříte rádi a máte doma příliš mnoho hrnců, ale vlastně nevíte, který vybrat? Skrývá v sobě několik spotřebičů – umí vařit, smažit, dusit a připravit rýži. Varíte radi a máte doma príliš veľa hrncov a neviete, ktorý vybrať? Elektrický multifunkční tlakový hrnec Tauro.


Prečo si ho zamilujete? Zvládne například dušení, pomalé vaření, pečení a má mnoho dalších vychytávek.

Recepty pro elektrický tlakový hrnec Rady pro vaření Při vaření gulášů, perkeltů nebo podobných jídel používáme jen malé množství vody, protože téměř žádná neuniká a potraviny navíc pouštějí vlastní šťávu. ETA Biopot - multifunkční tlakový hrnec. Zajistí RYCHLÉ A ZDRAVÉ VAŘENÍ. V českém menu můžete volit z programů. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Moderní elegantní tlakový hrnec s devíti programy vaření (rýže, zelenina, polévka, drůbež, koleno, ryby, luštěniny, ohřev a vaření). Obsahuje v podstatě tři zařízení v jednom - rýžovar, tlakový hrnec a klasický hrnec.


Má kapcitu 5l a nepřilnavý povrch NON STICK (speciální druh telfonu). Funkce „Keep Warm po dokončení vaření automaticky uchová pok. Milí Varechári, poprosím o radu. Dostala som ako darček elektrický tlakový hrniec Delimana Pro l. Keďže k tomu neboli priložené rady a recepty, čo je na škodu, poprosila by som, ak ma niekto skúsenosti s elektrickým tlakových hrncom, poraďte mi, ako variť.


Kromě pomalého či rychlého vaření, dušení a pečení zvládne i vaření v páře, přípravu rýže, ovesné kaše nebo guláše.

Použití je velmi jednoduché, s. Od klasického pečení masa, zapékání těstovin, až po dušení a vaření. Jídla v ní připravená neztrácejí chuť, maso nevysychá a provoz je až o úspornější než klasická trouba. Je tak chytrý, že není potřeba při vaření nic hlídat a navíc se sám vypne. Zvolený program nastaví dobu vaření.


Další skvělou výhodou je to, že se nemusí do hrnce dávat velké množství vody, takže maso není nikdy „ovařené“. Zkuste podobné zboží: 1. SENCOR SBG 106BK elektrický gril za 99- Kč 4. S elektrickým tlakovým hrncem ušetříte čas i peníze. Automaticky za vás pracuje, vaří tiše a díky moderní technologii v potravinách zůstává všechno zdravé.


S multifunkčním elektrickým tlakovým hrncem TESLA EliteCook Kmůžete vařit, péct, vařit na páře, smažit, pomalu vařit vaše oblíbená jídla jako například klasický kuřecí vývar, guláš, hovězí pečeni, těstoviny, zelí, perkelt, brambory, rýži, fazole, kuře, chilli, různé druhy masa a další. Multifunkční elektrický tlakový hrnec TESLA EliteCook K50. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky