pondělí 9. října 2017

Sudy na vodu bazar

Inzerát byl odebran z oblíbených. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Vhodné pro potraviny, vodu , kvas i pevné hmoty.


Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní. Priemer hrdla 48cm, natlacacie veko s obrucou.

Mam aj ine velkosti, kliknite na moje meno. Dom a záhrada - Plastove sudy bazár. Vyberajte z 1inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Kbelíky, vědra, sudy , nádrže, jímky na dešťovou vodu. V naší nabídce najdete nejenom okrasné a dekorativní sudy na vodu , ale i běžné barely na vodu , kbelíky a vědra použitelná na zahradě. Ostatné - Sudy na bazár.

Nabízíme plechové sudy. Pokud byste chtěli používat sudy na vodu či jakoukoli tekutin. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Hospodaření s dešťovou vodou.


Velký výběr nádrží na dešťovou vodu. Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora.


Vybírejte si Sudy na vodu podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Nové a použité sudy a ostatní druhy plastových nádob na skladování a přepravu tekutin, sypkých a kusových materiálů v průmyslu, zemědělství, v domácnostech a zahrádkářství. Použití sudů zejména na kvas, rmut, víno, vodu , obilí, granule pro zvířata, odpady všeho druhu a hnojiva.


Výška podstavce je cm. Sudy sa na záhrade najčastejšie používajú na zber dozretého popadaného ovocia, ktoré sa neskôr použije na vypálenie domácej pálenky. V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb.


Okrem toho máme k dispozícii aj barely a nádrže na vodu v prípade, že je voda vo vašej záhrade vzácnosťou. Nádrže na dešťovou vodu vyrobené z polyethylenu. Nádrže mají různé tvary a mohou mít na sobě patinu starého dřeva.

Provedení nádrží je velmi elegantní s detailně vyrýsovanými letokruhy dřeva. Síla stěny nádrže je cca mm. Sudy na dešťovou vodu jsou vyrobeny z tvrzeného plastu, který dlouhodobě odolává venkovním vlivům.


Díky sudům lze využít dešťovou užitkovou vodu např. Zahradní sud na dešťovou vodu je vybaven otvorem pro kohoutek, ke snadnému vypouštění vody. Depot na sudy 2l, sudy - Prodloužená záruka na let.


Depoty s integrovanou záchytnou vanou a pozinkovaným roštem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky