pondělí 2. října 2017

Tenderizér tescoma

Vynikající pro přípravu šťavnatých steaků a zvláčňování všech druhů červeného masa. Tenderizer položte na plátek syrového masa, zatlačte na rukojeť a tento postup opakujte po celé ploše steaku. Přiložte tenderizér na plátek masa a přirozeným kolébavým pohybem zápěstí jej zjemníte a zvláčníte na všech místech. Už žádné naklepávání nebo jiné narušování struktury masa. Použijte tenderizér na maso TESCOMA PRESIDENT a stanete se mezi přáteli vyhlášeným gril mistrem!


Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Připravte si dokonale propečené, šťavnaté a křehké steaky z kteréhokoliv druhu červeného masa. V čem je tenderizer na maso HANDY výjimečný?


S tenderizer na maso HANDY snadno prokrojíte plátky hovězího, telecího, vepřového i jehněčího masa. Milovníci steaků, zpozorněte! Vynikajúci na prípravu šťavnatých steakov a zvláčňovanie všetkých druhov červeného mäsa.


Použitie: Odstráňte kryt čepele a kolísavými pohybmi mäso po celej ploche prekrojte a zvláčnite. Umyte pod tečúcou vodou, v prípade potreby nechajte odmočiť, neumývajte v umývačke. Tenderizér - šikovný pomocník na maso - článek na Vaření. Maso se vložilo mezi hroty.


Každé maso bylo upravené a velmi chutné. Tenderizer s nerezovými čepelemi rovnoměrně zvláční všechny druhy syrového červeného masa. Dokonce i steak, který připravujete z nevyzrálého hovězího nebo vepřového či skopového masa, bude po naklepání tenderizerem po upečení vláčný a šťavnatý. Jaké má Sekáček s tenderizerem PRESIDENT další výhody?


Free 2-day Shipping with Amazon Prime. Tenderizer je opatřen celkem úzkými ostrými čepelemi, které po přitlačení prostoupí do masa, kde naruší přirozenou strukturu masa. Tenderizer na maso Tescoma Presto je skvělý pomocník obzvláště při přípravě šťavnatých steaků. Tenderizer možno ľahko rozložiť a dokonale vyčistiť, je vhodný do umývačky.


Vybavený zámkom pre bezpečné skladovanie, vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu. Myjte pod tekoucí vodou, v případě potřeby nechte odmočit, nemyjte v myčce. Cena s DPH: 3Kč Registrovaní zákazníci navíc získávají na příští nákup věrnost.


Použití: Sejměte kryt čepele a kolébavými pohyby maso po celé ploše prokr. Kiválóan alkalmas szaftos steakek készítésére, és a vöröshúsok bármely fajtájának puhítására. Az eszköz könnyen szétszedhető, és megfelelően kitisztítható, mosogatógépben is mosható. Využívá kolébavý pohyb a ostrou nerezovou čepel ke zjemnění a zvláčnění masa. Využíva kolísavý pohyb a ostrú nerezovú čepeľ k zjemneniu a zvláčnenie mäsa.


Tenderizer : Pred tepelnou úpravou naklepte plátky surového mäsa rovnomerne po celej ploche, hotový steak bude šťavnatý a vláčny. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu, vhodný do umývačky. Használat: Távolítsa el az él védőburkát és ingázó mozdulatokkal vágja fel a húst egész felületén és puhítsa. Buy Tescoma Presto Steak Tenderizer online on Amazon. Fast and free shipping free returns cash on delivery available on eligible purchase.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky