čtvrtek 5. října 2017

Daruji kuchyňskou linku

Daruji kuchyňskou linku. Inzerát byl odebran z oblíbených. Kuchyňská linka Topován. Dobrý den, pokud máte zájem o kuchyňskou linku na chatu atd.


Doplnění - zatím je linka rezervovaná. Děkuji všem za zájem, pokud náhodou nebude mít první zájemce nakonec zájem, budu postupovat postupně jak jste se ozvali. Omlouvám se všem, že jsem nestíhal. Délka linky je 160cm, hloubka je 60cm. Spotřebiče (lednička a dvouplotýnkový elektrický vařič) je potřeba vyčistit.


Dřez je také plně funkční, nikde není děravý, zrezivělý apod. Nabízím za odvoz starou plechovou kuchyňskou linku z bytu. Potah je kvalitní světlá umělá kůže.


Konstrukčně naprosto v pořádku. Dostupné na Praze kdykoliv. Linka je cca let stará, místy je folie trochu odlepená. Skříňky jsou dvě spodní, s dvířky š. Horní s prosklenými dvířky š. Nové inzeráty v kategorii (Dům a zahrada) lampičky výborný stav.


Předání pouze dle mého profilu, řádně přečíst. Praha - Praha Lustr výborný stav. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Bonus - náhradní pérka do pantů.


Vyměním tv stěnu za kuchyňskou linku Kladno a blízké okolí. Nikdy neposílejte peníze předem. Buďte obezřetní a jakékoliv podezření nám prosím nahlašte.


Více info o lince i dopravě mailem. Kč, případně pákovou baterii za 7Kč Záruka roky. Dále dvě vestavné skříně z kuchyně a dvě z chodby. Vše je rozebráno a připraveno k odvozu.


Včetně starší myčky a plynového sporáku. Dvířka dřevo, skříňky dřevotříska. Odmontování a odvoz možný první týden v dubnu. Demontaz potrebujeme proves.


Vyberte si na našem bazaru kuchyňskou linku. Nabízím rohovou kuchyň z panelového bytu včetně dřezu, baterie, plynové varné desky a digestoře. Projděte si inzeráty daruji kuchynskou linku na inzertním serveru AVÍZO. Za odvoz přenechám staré.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Obsahuje malou vestavěnou ledničku, dřez s baterií. Některé skřínky mají poškozené panty. Vhodná do dílny či na chalupu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky